Natalie Lloyd: Egy csipetnyi varázslat - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 ifjúsági Manó Könyvek mesekönyv regény
Natalie Lloyd: Egy csipetnyi varázslat

Natalie Lloyd: Egy csipetnyi varázslat

2017 ifjúsági Manó Könyvek mesekönyv regény
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Sok-sok vándorlás után főhősünk Éjegyházára érkezik, ahol szeretne megállapodni, hiszen a titokzatos helyet valamikor erősen táplálta a mágia. Beatrix meggyőződése, hogy a varázslat újra életre kelthető. Vajon igaza van-e? Tarts velünk a varázslatos gyerekregény blogturnéján, és nyerd meg az ajándék könyvet a Manó Könyvek jóvoltából!
Kiadó: Manó Könyvek
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
Műfaj: Meseregény

Terjedelem: 320 oldal

Kovász Beatrix Borókának van egy különleges képessége: szavakat gyűjt - látja, hogy a körülötte lévő emberek épp mire gondolnak, vagy mire vágyakoznak. Az előbukkanó szavaknak néha szárnyuk van, de lehetnek zebracsíkosak is éppen. Beatrix rengeteg helyen élt már, de van egy szó, amit még soha nem látott: otthon.
A tizenegy éves lány már belefáradt a sok utazásba. Nehéz úgy barátokat találni, ha állandóan úton van az ember. Ám amikor a család zöldesbarna kocsija begördül Éjegyházára, főhősünk úgy érzi, talán most megváltozhat valami. Hiszen ez a titokzatos hely a mendemondák szerint egykor tele volt varázslattal. Aztán egy átok száműzte a csodát.
Legalábbis a többség így gondolja.
Beatrix azonban biztos benne, hogy Éjegyházán maradt még egy csipetnyi varázslat. Nem tűnt el teljesen, csupán elrejtőzött, és arra vár, hogy a lány megtalálja a megfelelő szavakat, amik megtörik az átkot.
  



Nyereményjáték




Mivel a varázslat mellett az ételeknek és édességeknek is fontos szerepe van a könyvben, olyan filmekből találsz jelenetet az állomásokon, ahol az ízek szintén fontos szerepet játszanak. A Rafflecopter megfelelő dobozába a filmek címét várjuk.

Figyelem! A beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.
 
a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review