David Baddiel: Tökéletes szülő kerestetik - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 gyermekkönyv Manó Könyvek
David Baddiel: Tökéletes szülő kerestetik

David Baddiel: Tökéletes szülő kerestetik

2017 gyermekkönyv Manó Könyvek
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Manó Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent David Baddiel Tökéletes szülő kerestetik című gyermekkönyve, amelyben egy Barry Bannett nevű fiú arra keresi a választ, milyennek kell lennie a normális szülőnek. Ha te is szeretnéd megtudni, tarts velünk július 21 és 27 között a három állomásos turnéra. Sőt ha velünk játszol és szerencsés vagy, megnyerheted a kiadó által felajánlott példányt.


Kiadó: Manó Könyvek
Fordító: Chovanetz-Molnár Éva
Műfaj: ifjúsági
Terjedelem: 288 oldal

Mi rosszabb annál, ha nem válik valóra, amit kívántunk? Talán csak az, ha mégis…
Barry Bennett roppant unalmasnak és túlzottan szigorúnak tartja a szüleit, azt pedig végképp nem tudja megbocsátani, hogy ezt a nevet választották neki. Azonban, amikor másik szülők után fohászkodik, még csak nem is sejti, hogy tökéletes apát és anyát találni nem olyan egyszerű, mint az elsőre tűnik.

A Roald Dahl Funny Prize-díjas illusztrátor, Jim Field és a humorista David Baddiel könyve Roald Dahl és David Walliams rajongóinak kötelező olvasmány.
 
  

Nyereményjáték

Barry Bannett minden vágya, hogy szülinapjának témája a James Bond filmek köré épüljön és menő kémcuccokat kapjon. Mostani játékunk során mi is a 007-es ügynök nyomába eredünk. Filmvásznon már többen megszemélyesítették, neked pedig nincs más dolgod, mint kitalálni az állomásokon szereplő képek alapján, melyik híres színészre gondoltunk. Jó szórakozást!

A turné állomásai


07.21. Deszy könyvajánlója
07.23. Olvasónapló
07.27. KönyvParfé

0 Reviews:

Post Your Review