J.P. Delaney: A lány a múltból - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Dream Válogatás Maxim Kiadó misztikus thriller
J.P. Delaney: A lány a múltból

J.P. Delaney: A lány a múltból

2017 Dream Válogatás Maxim Kiadó misztikus thriller
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Fordító: Sóvágó Katalin
Műfaj: misztikus thriller
Terjedelem: 360 oldal

Írja ​össze azokat a tárgyakat, amelyeket nélkülözhetetlennek tart!
A kérdés különösnek, sőt tolakodónak tűnik – és a két nő számára, akik megválaszolják, pusztítóak lesznek a következmények.


EMMA
A sokkoló betöréstől megviselt Emma új lakásba akar költözni, ám egyetlen lakást sem talál megfizethetőnek vagy elég biztonságosnak. Egészen addig, amíg meg nem érkezik a Folgate Street egy számba. A ház az építészet remeke: minimalista tervrajz, halvány kő, táblaüveg, égig érő falak. Ám vannak szabályok. A titokzatos építész, a tervező, továbbra is parancsol a házban: nincs könyv, nincs díszpárna, nincs fénykép, sem rendetlenség, egyáltalán semmiféle személyes tárgy. A teret arra szánták, hogy megváltoztassa azt, aki benne él – és ez be is következik.


JANE
Magánéletének tragédiája után Jane új életet akar kezdeni. Amikor rátalál a Folgate Street egyes számra, azonnal megtetszik neki a ház, és annak zárkózott, vonzó tervezője. Röviddel beköltözése után Jane értesül a hozzá külsőre és korban is hasonlító, előző lakó tragikus balesetéről. Miközben Jane megpróbálja szétszálazni az igazságot és a hazugságot, akaratlanul is ugyanazokat a mintákat követi, ugyanazokat a döntéseket hozza, ugyanazokkal az emberekkel hozza össze a véletlen, és ugyanazt a rettegést éli át, mint az előző lány.
http://www.olvas.hu/uploads/media/file/0001/04/b3e2953036462e2581e74bd7f0ae151f09baafa3.pdf http://www.olvas.hu/termekek/mx1006-the-girl-before-a-lany-a-multbol
  


A Maxim Könyvkiadó a Könyvhétre jelentette meg J.P. Delaney: A lány a múltból című könyvét, mely az amerikai és az angliai megjelenés után több mint 35 országban került a könyvespolcokra óriási sikerrel, és a filmes jogok is elkeltek. Tarts a Blogturnés bloggerekkel ennek a misztikus thrillernek a blogturnéján, és a játékunk során megnyerheted a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyikét.

Nyereményjáték

Négy népszerű könyvcímet kell kitalálnotok, amiben szerepel   A lány…. valamilyen formában. A nehézség az lesz, hogy csak egy részletet mutatunk hozzá a borítóból, ennek alapján kell kitalálnotok a megfejtést és beírnotok a rafflecopter doboz megfelelő sorába!
Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az általunk megküldött értesítő e-mailre. Sok szerencsét!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review