K. A. Tucker: In ​Her Wake – Sodrás - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Könyvmolyképző New Adult Rubin pöttyös
K. A. Tucker: In ​Her Wake – Sodrás

K. A. Tucker: In ​Her Wake – Sodrás

2017 Könyvmolyképző New Adult Rubin pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg az idei Könyvhétre  K. A Tucker In Her Wake - Sodrás c. könyve. A Tíz apró lélegzet folytatásában végre lehetőséget kapunk arra, hogy megismerjük Kacey után Cole történetét is.  A szívszaggató könyv turnéját 6 blogon követhetitek végig, és játszhattok a nyeremény könyvekért!

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Szujer Orsolya
Műfaj: New Adult
Terjedelem: 184 oldal

Cole ​Reynoldsnak mindene megvolt. Mígnem egy este borzalmas, végzetes hibát követett el… és mindent elveszített.

Mikor egy alkoholmámoros egyetemi buli hat ember halálával végződik, Cole-nak fel kell dolgoznia a tragédiában játszott szerepét. Ilyen esetben általában támaszkodhatna a legjobb barátaira – azokra, akik gyakorlatilag azóta vele vannak, hogy megtanult járni. Csakhogy ők meghaltak. És ami még ennél is rosszabb: valahol egy kórházi ágyban egy tizenhat éves lány fekszik összetört testtel, akitől az egész életét elragadták, hála egy rekesz sörnek és egy kocsikulcsnak.
Mindenki azt mondogatja Cole-nak, tudják, hogy amit tett, nem volt szándékos, ő mégis folyton magán érzi tekintetük súlyát, és hallja a suttogásukat a háta mögött. A srác mindezek mellett a borzalmas bűntudattól sem képes megszabadulni, ami mindig rátör, valahányszor csak a lányra gondol, aki még csak a kórterme közelébe sem engedi őt, hogy Cole bocsánatot kérhessen. Ahogy telnek a hónapok, és Cole-on egyre jobban elhatalmasodik a bűntudat és a magány, a fiú markából kezd minden kicsúszni, ami valaha is fontos volt a számára: az egyetem, a barátnője, a jövője. Az élete. Ám Cole-nak előbb le kell érnie a gödör legaljára, hogy rájöjjön, van még kiút személyes poklából: a megbocsátás.

És csakis egyetlen személy van, aki megadhatja ezt neki…
 
  



Nyereményjáték




A Sodrás nem a Tíz apró lélegzet idejében játszódik, hanem korábban, így talán nem árt, ha felelevenítünk néhány mozzanatot ebből a részből. Minden állomáson találni fogtok egy-egy idézetet az első könyvből, ami segít, hogy visszarázódjatok a történtekbe. Nincs más dolgotok, mint kitalálni, hogy mely szereplőtől hangzott el az idézet, és beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ha minden szereplő nevét eltaláljátok, esélyetek van, hogy megnyerjétek a három példány egyikét!

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




A turné állomásai


0 Reviews:

Post Your Review