M. Kácsor Zoltán - Utazás Dínómdánomba - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Kolibri Kiadó M. Kácsor Zoltán mesekönyv
M. Kácsor Zoltán - Utazás Dínómdánomba

M. Kácsor Zoltán - Utazás Dínómdánomba

Kolibri Kiadó M. Kácsor Zoltán mesekönyv
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



A Kolibri kiadónál megjelent M. Kácsor Zoltán Utazás Dínómdánomba c. mesekönyve, mely a dinoszauruszok világába kalauzolja olvasóját. Ennek örömére a Blogturné Klub három tagja bemutatja a világ legbékésebb T-Rexének és barátainak izgalmas utazását.
Tartsatok velünk, ismerjétek meg ezeket a mókás dínókat, az Áldozatok völgyét, és vessetek egy pillantást a földi paradicsomukra, amit pattogatottkukorica-mezők tarkítanak.

Kiadó:Kolibri Kiadó
Illusztrálta: Kecskés Judit

Műfaj: mesekönyv
Terjedelem: 240 oldal
Fülszöveg:
Hallottál már Rilexről, a világ legbékésebb Tirannoszaurusz rexéről? Tudod-e, miért éppen az ő szájában lakik Kunyi, a pimasz keselyű? Kíváncsi vagy, milyen kalandok várnak rájuk a sárkány barlangjában, és hogyan sikerül átjutniuk az Áldozatok völgyén, miután útnak indulnak új barátjukkal, a raptorral?
Tarts velük izgalmas kalandokkal teli útjukon! Az úti cél Dínómdánom, a dínók földi paradicsoma, ahová csak csúszdán lehet bejutni. Ideje felfedezni a pattogatottkukorica-mezők és a Halászlé-tó hazáját, ahol a Tejút és a Vajút összetalálkozik, és még a falak is fehér csokiból vannak…

http://kolibri.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/utazas-dinomdanomba-zabaszauruszok-1/
  


Nyereményjáték



Mostani játékunkhoz ásót, vésőt, ecsetet ragadtunk, és kiástunk néhány dinoszaurusz csontot számotokra. Nektek nincs más dolgotok, mint a csontvázak alapján kitalálni, melyik blogger milyen fajta dínót talált.
Ha mind a három állomást teljesítitek, tiétek lehet a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyike.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz, a nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

A turné állomásai

07/13 Deszy könyvajánlója
07/16 Dreamworld
07/19 KönyvParfé

0 Reviews:

Post Your Review