J. Goldenlane: Napnak fénye - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Delta Vision J. Goldenlane posztapokaliptikus sci-fi
J. Goldenlane: Napnak fénye

J. Goldenlane: Napnak fénye

Delta Vision J. Goldenlane posztapokaliptikus sci-fi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Újra elhoztuk nektek J. Goldenlane-t, mert nagyon jó és szeretjük. Ezúttal a Napnak fényét mutatjuk be egy háromállomásos turné keretein belül. Ugyanabban a világban járunk, amit a Holdnak árnyékában már megismerhettünk, csak épp a világ másik felén, más karakterekkel. Az őrült tempó és az akciódús cselekmény tehát garantált. Tartsatok velünk, és megtudhatjátok, ezúttal mennyire nyűgözött le minket egy hihetetlen lány, egy műszerész fiú és egy császár. Valamint ha elég szerencsések vagytok, nyerhettek is.


Sorozat: Napnak fénye-ciklus 1.
Kiadó: Delta Vision
ISBN: 9789633951033
Oldalszám: 496


Mi ​jöhet egy világháború után?
Természetesen egy újabb világháború – állítja őfelsége, Tien Naga-Hai Huang-Ti, mert a történelem szerint az emberiség rendre elfelejti az atombombázás borzalmait, és mindig jön egy újabb Utolsó Háború.
Az ifjú császárnak, aki negyedik az Új Császárok sorában a Kínai Birodalom élén, rögtön a koronázása után leküzdhetetlennek látszó kihívásokkal kell szembenéznie: a kívülről fenyegető Ausztrál Föderáció mellett minden pillanatban számolnia kell a Birodalmon belüli riválisaival is.
Ticca Min sokáig azt hitte, hogy a jövője semmiben sem fog különbözni a kockanegyedek többi lakójának életétől. Jobb, ha az álmait még magának sem meri bevallani, csak elfogadja az egyetlen lehetséges utat.
Egyetlen pillanat, egyetlen döntés elég, hogy minden megváltozzon körülötte… és ami kezdetben csak izgalmas kalandnak tűnik, az idővel olyan események elindítója lesz, amellyel a Birodalom és a világ békéje is veszélybe kerül, az uralkodó és alattvalói sorsa pedig elválaszthatatlanul összefonódik.
J. Goldenlane új regényének színes, mesteri precizitással felépített világa kiváló érzékkel hozza össze a YA klasszikus elemeit, egy posztapokaliptikus világ képeit, és a finom humort – túllépve a megszokott kereteken, a fiatal és lélekben fiatal olvasók számára egyaránt emlékezetes módon mutatva be az új világrend meghatározó uralkodóházának intrikáit és a felnőttként helytálló fiatalok küzdelmeit.

  



Nyereményjáték

A könyv egyik főszereplője maga a kínai császár, aki állandó veszélyben van, hiszen számos ember szeretné holtan látni. Az Új Császárok sorában ő a negyedik, de az Utolsó Háború előtt is rengetegen uralkodtak. Minden állomáson bemutatunk nektek egy régi időkben uralkodó császárt, nektek pedig nincs más dolgotok, mit kitalálni, ki az, és beírni a rafflecopter megfelelő sorába.
Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

06. 28. Bibliotheca Fummie
06. 30. Deszy könyvajánlója
07. 02. Függővég


0 Reviews:

Post Your Review