Daniel Cole - Rongybaba - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Insomnia könyvek krimi thriller
Daniel Cole - Rongybaba

Daniel Cole - Rongybaba

2017 Insomnia könyvek krimi thriller
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Új krimi írót hozott el nekünk a Insomnia könyvek! Ismerjétek meg ti is Daniel Cole nevét, akire jó lesz odafigyelni a jövőben, mert a Rongybaba című története felejthetetlenre sikerült. A Blogturné Klub három bloggere elolvasta a vérfagyasztó krimit, és nektek is elmeséli, hogy mennyire ördögi ez a regény. A turné végén nektek is van esélyetek megnyerni a három könyv egyikét! Játékra fel!

Kiadó: Insomnia Könyvek
Fordító: Illés Róbert
Műfaj: krimi, thriller
Terjedelem: 496 oldal

Hat ember maradványaiból összevarrt egyetlen holttestet találnak egy londoni lakásban.


Az áldozatot Rongybabának nevezik el. Ki követhette el ezt a borzalmat? Van-e összefüggés a bizarr eset és a pár évvel korábbi gyilkosságsorozat közt, amely miatt William „Wolf” Fawkes nyomozót kényszer-gyógykezelésre ítélték?


William és társa, Emily Baxter őrmester nyomozását levakarhatatlan sajtóhiénák hada követi – a „Rongybabás gyilkos” eközben bestiális listát küld a vérszagra gyűlő újságíróknak: hat ember neve szerepel rajta, és a meggyilkolásuk tervezett időpontja…
Mi kapcsolja össze a hat áldozatot?
Miközben Wolfék versenyt futnak az idővel, a gyilkos valahol a közelben lapul…

Daniel Cole váratlan fordulatokban bővelkedő thrillerét eddig 30 nyelvre fordították le. Ahogy Jo Nesbø vagy Stieg Larsson regényei, a Rongybaba is kitörölhetetlen nyomot hagy az olvasóban. Folytatás 2018-ban!
  


Nyereményjáték



A könyvben szereplő esetek bővelkednek brutalitásban, és még a sokat tapasztalt nyomozók is szörnyülködve nézik. Mi most ezért nem tartogatunk nektek nehéz játékot, de azért keresgélnetek nektek is kell.


Minden blogon elrejtettünk egy-egy foglalkozás betűit, aminek köze van a gyilkossági perekhez. Ha megtaláltok a blogokon a vérvörös betűket, akkor írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. A turné végén a Insomnia Könyvek  által felajánlott 3 könyv talál gazdára. Nyomozásra fel!

Figyelem! A beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review