Percy Jackson és a görög istenek, hősök - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
görög mitológia Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Rick Riordan
Percy Jackson és a görög istenek, hősök

Percy Jackson és a görög istenek, hősök

görög mitológia Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Rick Riordan
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Rick Riordan Percy Jackson és a görög istenek, valamint Percy Jackson görög hősei című kötetei. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bloggere egy összevont turné keretein belül bemutatja, mennyire szórakoztató is tud lenni a görög mitológia, ha a tanárunk egy félvér… nevezetesen Percy Jackson.

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Molnár Edit
Terjedelem: 392 oldal

Fülszöveg:
„Egy New York-i kiadó felkért, hogy írjak meg mindent, amit a görög istenekről tudok, mire azt kérdeztem: Mehet névtelenül? Mert nem szeretném, ha az olimposziak megint bepöccennének rám. Másrészről viszont, ha ezzel segítek megismerni a görög isteneket, ami akár életmentő is lehet, ha egyszer előttetek teremnek, már meg is van a heti jócselekedetem.”
Így kezdődik a Percy Jackson és a görög istenek, amiben Poszeidón fiának egyedi – gunyoros megjegyzésekkel fűszerezett – tolmácsolásában olvashatjuk a mitológiai történeteket.
Ki tudná mindezt jobban elmesélni, mint Percy?
Szó esik a világ teremtéséről, majd az ókori istenek bemutatása következik, Apollóntól Zeuszig. Percy nem fogja vissza magát. „Ha szeretitek a horrort, a vérfürdőt, a hazugságokat, a lopást, az ármánykodást és a kannibalizmust, olvassatok tovább, mert ez volt a rémtettek aranykora.”
Tudj meg még többet a görög világról!

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Molnár Edit
Terjedelem: 496 oldal

Fülszöveg:
Ki vágta le Medusza fejét? Ki nevelkedett egy nősténymedve mellett? Ki szelídítette meg Pegazust? Ezt csak egy félisten tudhatja, és Percy Jackson részletesen be is számol Perszeusz, Atalanté, Bellerophón meg a többi nagy görög hős merész tetteiről. A Percytől megszokott vagány, pimasz stílusnak köszönhetően (ez szinte már elvárás az olvasók részéről), amit John Rocco vibráló grafikái tesznek teljessé, ez a gyűjtemény hamar a Rick Riordan rajongók népes és odaadó táborának vadonatúj kedvencévé válhat, de mindenkinek szívből ajánljuk, aki igazi hősökre vágyik. Szóval elő a lángoló lándzsákkal! Kanyarítsátok magatokra az oroszlánbőr köpenyeteket! Fényesítsétek ki a pajzsotokat, és töltsétek fel nyilakkal a tegezeteket! Négyezer évet repülünk vissza az időben, hogy szörnyeket nyakazzunk le, megmentsünk néhány királyságot, fenékbe lőjük egy-két istent,megszálljuk az Alvilágot, és gonosz haramiákat raboljunk ki. Hogy aztán, desszert gyanánt, fájdalmas és tragikus halált haljunk. Készen álltok? Zsír! Akkor indulás!


http://konyvmolykepzo.hu/products-page/kameleon-konyvek/rick-riordan-percy-jackson-es-a-gorog-istenek-7355 https://konyvmolykepzo.hu/products-page/kameleon-konyvek/rick-riordan-percy-jackson-gorog-hosei-7399
  



Nyereményjáték



Mostani játékunk során nincs más dolgotok, mint kitalálni, melyik istenre vagy hősre gondoltunk az állomásokon található rövidke leírás alapján. Amennyiben minden állomást teljesítetek, esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott könyvek valamelyikének egy példányát.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll a rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review