Zoe Sugg: Girl online - A turné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Libri kiadó Zoe Sugg
Zoe Sugg: Girl online - A turné

Zoe Sugg: Girl online - A turné

ifjúsági Libri kiadó Zoe Sugg
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Emlékeztek még Girl Online-ra? A lányra, akinek szinte az ölébe hullott a leendő rocksztár? Nos, idén júniusban megjelent Pennyék történetének folytatása, amelyben új kihívásokkal, és persze akadályokkal kell szembenézniük, ha együtt szeretnének maradni. Ha van kedvetek tartsatok velünk a folytatással foglalkozó turnén július 9. és 17. között, s, mint mindig, ha részt vesztek a nyereményjátékunkban, megnyerhetitek a Libri Kiadó által felajánlott 3 nyereménykönyv egyikét.


Kiadó:Fumax
Fordító: Bayer Antal
Műfaj: fantasy, történelmi
Terjedelem: 440 oldal

Végtelen ​összecsapás. A 27 éves Zoe az Y generáció nemzetközi sztárja, aki Zoella néven pár éve indított divat- és sminktanácsadási csatornát a YouTube-on. Korosztályából sok lány őt tekinti legbizalmasabb barátnőjének, akivel fiúkról, családról, suliról és divatról, szerelemről és félelmekről is őszintén lehet beszélni. A Girl Online megdöntötte a megjelenés hetében legjobban fogyó könyv eddigi világrekordját, 35 országban vehetik kézbe a rajongók. A Girl online A turné Penny történetének nem kevésbé izgalmas folytatása. Pár megdöbbentő adat Zoelláról: 6 millió Twitter-követő, 9 millió Instagram-követő, 15 millió YouTube-feliratkozó, 2,5 millió Facebook-like.
 
  



Nyereményjáték



A könyv címéből is láthatjátok, hogy Penny ezúttal turnéra megy Noahval és a zenekarral, aminek hála több európai országba is ellátogatnak, vagy éppen említenek egy-egy várost, ahol már korábban jártak. A feladatotok az lesz, hogy az egyes állomásokon található képek alapján kitaláljátok, melyik nagyvárosban járnak éppen. Ne felejtsétek el, ha velünk játszotok, megnyerhetitek a 3 nyereménypéldány egyikét.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

07.09 Zakkant olvas
07.11 Deszy könyvajánlója
07.13 CBooks
07.17 Dreamworld
07.18 Sorok között

0 Reviews:

Post Your Review