Will Darbyshire: Modern love - A szerelem örök - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2017 Maxim Kiadó nonfiction
 Will Darbyshire: Modern love - A szerelem örök

Will Darbyshire: Modern love - A szerelem örök

2017 Maxim Kiadó nonfiction
Rövid leírás:

Blogturné RészletekKiadó: Maxim Könyvkiadó
Fordító: Béresi Csilla
Műfaj: nonfiction
Terjedelem: 244 oldal

A könyv szerzője, Will Darbyshire, izgalmas dologra szánta el magát. Hat kérdést tett fel a neten az élet egyik legrejtélyesebb, egyetemes titkáról: a szerelemről. Arra biztatta olvasóit, fedjék fel legbelsőbb érzéseiket romantikus élményeik alapján levelekben, versekben, képekben és művészeti alkotásokban. Ezekből válogatva születhetett meg ez az egyedülálló gyűjtemény. Egy lenyűgöző portré az egyéni vágyakról, fantáziákról, csalódottságról. Megmutatja a szerelem időtlenségét, rávilágít a párkapcsolat nehézségeire és szépségeire, valamint olyan őszinte gondolatokat tár elénk, melyeket gyakran félünk megfogalmazni. Egy könyv azoknak, akik még nem voltak szerelmesek, vagy épp most is a fellegek között járnak, mindenkinek, aki már csalódott vagy éppen még nem bántották meg, a reménytelenül szerelmeseknek, a sóvárogva vágyakozóknak, és azoknak is, akik falakat építenek maguk köré. Modern, őszinte, bensőséges és időtálló könyv, mely arra emlékeztet minket, hogy kik vagyunk, mi a szerelem, és hogy nem vagyunk egyedül. Tökéletes ajándék Valentin-napra, születésnapra vagy névnapra, évfordulóra, karácsonyra vagy csak úgy.
http://www.olvas.hu/termekek/mx1167-modern-love-a-szerelem-orok
  

A Maxim Könyvkiadó jelentette meg Will Darbyshire: modern love - a szerelem örök című könyvét, mely egy különleges gyűjtemény, központjában a szerelemmel. A szerző teljesen hétköznapi emberek gondolatait gyűjtötte össze a legnagyszerűbb érzés fellobbanásától annak kihunyásáig. Tarts a Blogturnés bloggerekkel a könyv blogturnéján, és a játékunk során megnyerheted a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.

Nyereményjáték

Három állomáson, három filmes szerelmes idézetet kell felismernetek. A rafflecopter doboz megfelelő sorába a film címét kérjük beírni!
Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az általunk megküldött értesítő e-mailre. Sok szerencsét!


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

08.01 Kelly és Lupi olvas
08.03 Deszy könyvajánlója
08.05 KönyvParfé

0 Reviews:

Post Your Review