Szaszkó Gabriella: Maradj velem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 bántalmazás Dream Válogatás Maxim Kiadó realista
Szaszkó Gabriella: Maradj velem

Szaszkó Gabriella: Maradj velem

2016 bántalmazás Dream Válogatás Maxim Kiadó realista
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó: Maxim Könyvkiadó

Műfaj: realista
Terjedelem: 416 oldal

David ​​Pennington a saját szabályai szerint él: sikeres író és öntörvényű alak, aki mindenkit távol tart magától, a bátyját, Christ kivéve. David élete azonban teljesen felborul, amikor Chris, a sikeres manhattani ügyvéd öngyilkosságot követ el a saját lakásában. Látszólag semmi sem indokolja a szörnyű tragédiát, hiszen a testvére mindig rendezett életet élt, sikeres volt a munkában és a magánéletben egyaránt.
David úgy dönt, megírja családjuk történetét, és megpróbál válaszokat találni Chris tettére. A nyugodt visszaemlékezést azonban bátyja volt menyasszonya, Amy megjelenése szakítja félbe. Ahogy David egyre mélyebbre merül a múlt sötét bugyraiban, és szembenéz a családjában történt szörnyűségekkel, Amy és ő egyre közelebb kerülnek egymáshoz…
Túl lehet-e lépni a múlt sebein és fájdalmain egy új élet reményében? Fel lehet-e dolgozni egy szeretett testvér halálát? Lehet-e jövője egy olyan kapcsolatnak, mely egy ilyen tragédia árnyékában születik? Vajon David képes lesz lezárni a múltat, vagy örökre a szörnyűségek rabjává válik?
http://szaszkogabriella.com/index.php/hu/2016/12/07/reszlet-a-maradj-velembol/ http://www.olvas.hu/termekek/mx1047-maradj-velem
  


A Maxim Könyvkiadó regényei méltán népszerűek az olvasók körében, az egészen kicsik mesekönyveitől a fiatal felnőtteknek szóló Dream válogatáson át a komolyabb témákat felölelő Mont Blanc válogatásig. Eddig azonban csak külföldi szerzők könyveinek örülhettünk, magyar szerző nem szerepelt a kínálatban. Mérföldkőnek számít Szaszkó Gabriella: Maradj velem című regényének megjelenése, mely egy komoly családi drámába enged bepillantást.Kövesd végig a blogturné állomásait, és nyerd meg a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyikét!

Nyereményjáték


A téma komolysága miatt most az állomások és a kiadó facebook oldalát kérjük lájkolni.A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni a megküldött e-mailre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!


a Rafflecopter giveaway


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review