Debra Driza: MILA 2.0 - Redemption - Feloldozás - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Debra Driza Könyvmolyképző Kiadó MILA 2.0 sci-fi YA
Debra Driza: MILA 2.0 - Redemption - Feloldozás

Debra Driza: MILA 2.0 - Redemption - Feloldozás

Debra Driza Könyvmolyképző Kiadó MILA 2.0 sci-fi YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Tikk-takk. A Könyvmolyképző kiadó gondozásában a napokban jelent meg Debra Driza: Redemption - Feloldozás regénye, a MILA 2.0 sorozat akciódús utolsó kötete. Tartsatok velünk, hogy közösen búcsúzhassunk el a sorozattól, illetve megnyerhessétek a kiadó által felajánlott kötetet! Kezdődhet a visszaszámlálás!

Kiadó: Könyvmolyképző kiadó
Fordító: Fazekas Sándor
Műfaj: sci-fi
Terjedelem: 368 oldal

Mindig van választásunk.
A feloldozás nem mindig azon múlik, hogy mások megbocsátanak-e nekünk, vagy elfogadnak-e bennünket. Van, hogy bennünk kell megszületnie, és belső meggyőződésből kell fakadnia.
De ez a bomba bennem mindent megváltoztatott. (…) Bármilyen ügyesen sikerül is elrejtőznöm, bármilyen gyorsan tudok rohanni, önmagam elől nem menekülhetek.
De mostanra már megtanultam, hogy az igazság olykor bonyolultabb a hazugságnál.
Mila régóta menekül az életéért. De már nincs hová futnia, pedig nem régen kiderült, hogy hatalmas veszélyt jelent nemcsak önmagára, hanem azokra is, akik a közelébe kerülnek. Ezért Lucasszal, a technikai zseni barátjával elrejtőzik a világ elől. Nem kockáztathatja, hogy ismét fájdalmat okozzon valakinek, mint legutóbb Hunternek… a fiúnak, akit mindig szeretni fog, és aki talán soha nem bocsátja meg, amit Mila tett vele.
Mila lassanként rájön, hogy Holland tábornok tervei nála is nagyobb fenyegetést jelentenek az emberiség sorsára nézve. Milának választania kell: vagy leküzdi a félelmeit, és a maga eszközeivel veszi fel a harcot, vagy örökre hátat fordít a világnak. Éld át a meglepetést és izgalmat!
  



Nyereményjáték



Az utolsó részéhez érkezett a MILA 2.0 sorozat, úgyhogy itt az ideje egy kis visszaemlékezésre. A résztvevő blogokon 1-1 kérdést találhattok a korábbi részekről, melyek helyes válaszát kell a Rafflecopter megfelelő helyére beírni. A helyes választ adók között kisorsolunk egy példányt a Könyvmolyképző kiadó felajánlásából Debra Driza: Redemption - Feloldozás regényéből .
Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review