Kristen Proby: Tarts velem! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Könyvmolyképző Kiadó Kristen Proby romantikus
Kristen Proby: Tarts velem!

Kristen Proby: Tarts velem!

2016 Könyvmolyképző Kiadó Kristen Proby romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában megjelent a napokban Kristen Proby nagysikerű sorozatának a Velem, Seattle-ben 1. része a Tarts velem! A Blogtuné Klub ezúttal is turnéval népszerűsíti a romantikus regényt 3 blogger részvételével.

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Benedek Dorottya
Műfaj: romantikus
Terjedelem: 416 oldal

Amikor Natalie Conner békés reggeli sétájára indult, hogy fényképeket készítsen a parton, nem számított rá, hogy összetűzésbe keveredik egy szexi idegennel. De egyébként miből gondolja, hogy a lány őt akarta lefényképezni? Ki ez a férfi? Egy dolog biztos: rendkívül vonzó és hihetetlenül romantikus – Natalie sebzett lelkének pedig most épp erre van szüksége.

Luke Williams csupán egy kis magányra vágyik, így a rá szegezett újabb fényképezőgép látványa miatt azonnal nekiesik a lencse mögötti szépségnek. Amikor rájön, hogy a lánynak fogalma sincs róla, ki is ő, felébred benne a kíváncsiság, és a lány vonzereje a hatalmába keríti. Natalie pimaszsága az újdonság varázsával hat rá, ráadásul a lány teste szexre termett, és Luke nem tud betelni vele. Ám arra még nem áll készen, hogy elmondja neki, ki is ő valójában.

Natalie egyenes természet, aki nehezen viseli a hazugságokat és a titkokat. Mi lesz ennek az új kapcsolatnak a sorsa, amikor rájön, mit is rejteget Luke?
  Nyereményjáték


Válaszolj helyesen a turné állomásokon feltett kérdésekre és tiéd lehet a Tarts velem! könyv egyik példánya! Lesz olyan kérdés, amelyre a választ a bejegyzésekben találjátok majd, de lesz amihez pár perces kutatásra lesz majd szükségetek. :) Jó szórakozást a játékhoz.
A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni a megküldött e-mailre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

A turné állomásai

12.20. CBooks

0 Reviews:

Post Your Review