Jojo Moyes: Tengernyi szerelem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Cartaphilus Kiadó Jojo Moyes romantikus Történelmi
Jojo Moyes: Tengernyi szerelem

Jojo Moyes: Tengernyi szerelem

Cartaphilus Kiadó Jojo Moyes romantikus Történelmi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Jojo Moyes idén már meghódított minket a Mielőtt megismertelek és a Miután elvesztettelek blogturnék során. Év végén a Cartaphilus Kiadó a Tengernyi szerelemmel kedveskedik a Moyes-kedvelők számára. A könyvet a Blogturné Klub négy bloggere mutatja be Nektek, s ha a turnéval tartotok, tiétek lehet a könyv egy példánya is!

Kiadó: Cartaphilus Kiadó
Fordító: Todero Anna
Műfaj: romantikus, történelmi
Terjedelem: 512 oldal

Fülszöveg: 1946-ban ​​járunk, amikor szerte a világon fiatal nők ezrei kelnek útra, hogy csatlakozzanak a háború idején megismert vőlegényükhöz, férjükhöz. Sydneyből is több száz ifjú asszony tart Angliába a Victoria fedélzetén. A hajó nem pompás óceánjáró, hanem sok viszontagságot látott repülőgép-hordozó, melyen egész seregnyi tengerész és tiszt szolgál, illetve utazik, szigorúan elkülönítve a női részlegtől. A négy főszereplő – Frances, a zárkózott ápolónő, a gazdag családból való, elkényeztetett Avice, a komolytalan, alig tizenöt éves Jean és az őszinte, nyílt természetű Margaret – egy kabinba kerül, s a hathetes utazás alatt sok mindent megtudnak egymásról és önmagukról. Sorra kiderül, hogy mindenkinek van valamilyen féltett titka, és a múlt bonyodalmait csak még terhesebbé teszik a jelen váratlan fordulatai, melyek akár egészen új irányba terelhetik a lányok életét. Hogy az átélt örömök, félelmek és megpróbáltatások után végül mindenkinek jól alakul-e a sorsa, az csak sok év elteltével derül ki…A világszerte méltán rendkívül népszerű Jojo Moyes ebben a megtörtént eseményeken alapuló, érzelemgazdag regényében is mesteri ügyességgel szövi egymásba a történet szálait. Olvasói ismét bátran a szereplők útitársául szegődhetnek, a közös utazásban bizonyosan nem fognak csalódni. „Sziporkázó regény barátságról, családról, szerelemről.” (Woman & Home)
 
  



Nyereményjáték



Jojo Moyes minden alkalommal elrepít minket a romantika birodalmába. Mit olvastatok tőle eddig? Most teszteljük! Nem kell megijedni, csak egy kis idézetes ki mit tud?-ra hívunk titeket! Minden állomáson találtok egy idézetet Moyes valamelyik könyvéből. A feladat - értelemszerűen - az, hogy kitaláljátok, melyik könyvből származik az idézet!

Figyelem! A beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

12.15. - Szembetűnő
12.16. - Zakkant olvas
12.18. - Könyvvilág

0 Reviews:

Post Your Review