Matt Haig - A fiú, akit Karácsonynak hívnak - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 gyermekirodalom Kolibri Kiadó
Matt Haig - A fiú, akit Karácsonynak hívnak

Matt Haig - A fiú, akit Karácsonynak hívnak

2016 gyermekirodalom Kolibri Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Csodás és nagyon szerethető történetet jelentetett meg a Kolibri Kiadó az ünnepekre hangolva. A Blogtuné klub 6 bloggere a Mikulás nyomába eredt, hogy kiderítse, hogy hogyan vált a gyerekek megajándékozójává ez a kedves öreg bácsi. Vajon ő milyen volt fiatal korában? Hogyan ismerkedett meg a rénszarvasokkal? Milyen kalandokba keveredett? - megannyi kérdés, amire a gyerekek mellett a felnőttek is kíváncsiak.

Ha még nem hangolódtál a karácsonyra, akkor ez a turné meghozza az ünnepi hangulatot, mert Matt Haig könyve tele van vidámsággal, tanulsággal és szerethető szereplőkkel. Most érdemes velünk tartani, mert a turné végén neked is lehetőséged lesz, hogy megnyerhesd a karácsonyfa alá a Kiadó által felajánlott 3 könyv egyikét.

Kiadó: Kolibri Kiadó
Fordító: Magyari Andrea
Műfaj: gyerekkönyv
Terjedelem: 270 oldal

Fülszöveg: Vajon a Télapó is volt kisfiú? Kik voltak a szülei? És hogyhogy nem öregszik? Miért titokban oson be a házakba? És mióta repülnek a szarvasok?! Kik azok a koboldok, és egyáltalán, milyen egy Igazmondó Grimpli?

Ha ezek a kérdések régóta fúrják a te oldaladat is, ez a könyv neked szól. Végre mindent megtudhatsz, méghozzá a leghitelesebb forrásból! Készen állsz, hogy megismerd Nikolas kalandokkal, hóval, csupa lehetetlennek hitt dologgal (és még több hóval) teli történetét? Akkor kezdődjék a karácsonyi varázslat.

 „A tündérmese és a népmese lenyűgöző, varázslatos keveréke." Francesca Simon

„Matt Haig visszacsempészi a karácsonyba az önfeledt boldogságot." Jeanette Winterson.
  



Nyereményjáték



Te jól ismered a Mikulás rénszarvasait? Matt Haig történetében Karácsony mellett fontos szerepet kapnak ezek a híres északi állatok is, akikről most egy kis rejtvény találtak. Minden blogon egy-egy rénszarvas leírását lelitek, és összekeverve a rénszarvasok neveit a képeken.

A te feladatod lesz az, hogy kitaláld, hogy melyik blogon melyik rénszarvas bújt el és beírd a Rafflecopter dobozba.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

12.04. Zakkant olvas
12.06. Dreamworld
12.08. Olvasónapló
12.10. Deszy Könyvajánlója
12.12. Könyvvilág
12.14. KönyvParfé

0 Reviews:

Post Your Review