Böszörményi Gyula - Ármány és kézfogó - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Ambrózy báró esetei Böszörményi Gyula Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös Young Adult
Böszörményi Gyula - Ármány és kézfogó

Böszörményi Gyula - Ármány és kézfogó

Ambrózy báró esetei Böszörményi Gyula Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Harmadik kötetéhez ért az Ambrózy báró esetei sorozat! A békebeli bűn- és szívügyek most végre tán megoldásra lelnek, ehhez pedig boldogan asszisztál a Blogturné Klub négy bloggere! Kövesd végig a turnét, és a végén akár meg is nyerheted a regény egy példányát a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából.

Kiadó: Könyvmolyképző
Műfaj: YA
Terjedelem: 704 oldal

A naptár 1900-ról lassanként 1901-re vált, miként a négy esztendővel korábban elrabolt Hangay Emma ügye is hátborzongató fordulatot vesz. Ambrózy báró, az Osztrák-Magyar Monarchia első magándetektívje és hű segítőtársa, Mili kisasszony új nyomra lel, ám az ösvény, melyre ezáltal lépnek, sokkal tüskésebb, nyaktörőbb és veszélyesebb, mint azt bármelyikük is sejtené. Vajon a morc báró miért válik egyre titokzatosabbá, sőt, kegyetlenné és gonosszá azokkal szemben, akik szeretik, s hogyan lesz képes mindezt Mili kisasszony elviselni? Mit rejt a Magyar utcai ház, miért lop lovat Mück Márika, kinek vall szerelmet Tarján Vili, és hány holttest kell még ahhoz, hogy a háttérben működő gonosztevők nehéz vasba veressenek? A békebeli bűn- és szívügyek, melyek a Leányrablás Budapesten és A Rudnay-gyilkosságok című regényekben még homályban maradtak, most végre tán megoldásra lelnek.
 
  NyereményjátékBöszörményi Gyula egy nagyszerű író, akinek az Ambrózy báró esetei sorozat is előtt is megjelent több letehetetlen könyve. Most ezeket ajánljuk nektek! Mindegyik állomáson egy-egy regény fülszövegét olvashatjátok el, a feladatotok pedig egyszerű: találjátok ki, hogy melyik könyvről van szó, és írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük, és a könyv egy példányát sorsoljuk ki. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

12.27. - Szembetűnő 01.02. - Sorok Között Könyves blog 01.04. - Deszy Könyvajánlója 01.05. - Zakkant olvas

0 Reviews:

Post Your Review