Renée Carlino: Sweet thing - Te édes! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Könyvmolyképző Kiadó New Adult Renée Carlino
Renée Carlino: Sweet thing - Te édes!

Renée Carlino: Sweet thing - Te édes!

2016 Könyvmolyképző Kiadó New Adult Renée Carlino
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


December 9-én megjelent Renée Carlino: Sweet thing - Te édes! című regénye a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Tarts velünk, hogy bemutassuk neked a könyvet, amely egy édes és romantikus történetről mesél nekünk New York zsúfolt világában, a zenei szerelmeseiről.

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Margittay
Műfaj: new adult
Terjedelem: 336 oldal

Meg kell találnod az összhangot a szíved és az eszed között… akkor meghallod majd a lelked muzsikáját.
Mia Kelly azt gondolja, hogy az élete sínen van. Diplomáját egy elit egyetemen szerezte, képzett zongorista, egy gyakorlatias gondolkozású anya és egy különc apa lánya. A diploma megszerzése óta azonban nem találja a helyét. Azon őrlődik, hogy üzleti végzettségével kezdjen-e valamit, vagy a zenében mélyedjen el, amit szenvedélyesen szeret.
Amikor édesapja váratlanul meghal, úgy határoz, hogy amíg ki nem találja, mihez kezdjen a saját életével, addig az apjáét folytatja. Ann Arbort New York Cityre cseréli, és átveszi apja blues kávézójának vezetését. A népszerű találkozóhely törzsközönségét fel nem fedezett helyi zenészek, művészek alkotják. Mia eddig távol tartotta magát az izgalmas és kiszámíthatatlan művészléttől, de a váratlan találkozás Will-lel, az édes, helyes, elragadó gitárossal, bepillantást enged neki ebbe a világba. Amikor a srác a barátja, majd a lakótársa lesz, Mia minden tőle telhetőt elkövet, hogy elnyomja a lelkében dúló szenvedélyt, amit iránta és a zene iránt érez, de apja öröksége lassanként megnyitja a szívét.

A „szívfacsaró és romantikus” (Aestas Book Blog) bemutatkozó regény az első szerelem, illetve önmagunk megismerésének lépéseit és bonyodalmait járja végig.

Az USA Today napjainkban játszódó bestsellere a szerelem és az egyetem utáni útkeresés bonyodalmairól szól.
  



Nyereményjáték



A könyvben nagyon fontos szerepe van a zenének. Ezért a nyereményjákunkon a gitároké lesz a főszerep. Méghozzá egy igen híres gitárfajta nevének a betűit kevertük össze, és a turné 5 állomásán, valamint a Blogturné Klub honlapján is a bejegyzésben találtok majd egy-egy betűt. Ezeket kell majd helyes sorrendbe tennetek és meg is lesz a megfejtés.
3 példányt sorsolunk ki a könyvből a Könyvmolyképző Kiadó felajánlásávaé a játék végén azok között, akik a helyes megfejtést beírják a Rafflecopter doboz megfelelő részére.




a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

1 Hozzászólás: