Amy Ewing - A Fehér Rózsa (Az Ékkő trilógia 2.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Amy Ewing Maxim Kiadó Young Adult
Amy Ewing - A Fehér Rózsa (Az Ékkő trilógia 2.)

Amy Ewing - A Fehér Rózsa (Az Ékkő trilógia 2.)

2016 Amy Ewing Maxim Kiadó Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Maxim kiadó jóvoltából nálunk is megjelent Amy Ewing Az Ékkő trilógiájának második része, A Fehér Rózsa. Ennek örömére a Blogturné Klub öt bloggere bemutatja Violet és Ash nem mindennapi kalandjának folytatását. Tartsatok velünk, ismerjétek meg a történetet, annak szereplőit, és vigyétek haza a regény egy példányát.

Kiadó: Maxim Kiadó
Fordító: Szűr-Szabó Katalin
Műfaj: YA
Terjedelem: 305 oldal

Harriet Violet Lasting rabságban és elnyomásban él a Tó Hercegnőjének palotájában, míg fény nem derül viszonyára Ashsel, a királyi hölgyek kísérőjével. A szerelmeseknek így menekülniük kell. Egy pillanatra sem érezhetik magukat biztonságba, hiszen nem tudhatják, ki barát, ki ellenség. Útjuk során azonban egyre világosabbá válik, hogy az Ékkő zsarnoksága egy felkelés felé sodorja a Magányos várost. Rá kell bízniuk magukat a Fekete Kulcsra, egy titkos társaságra, aminek eltökélt célja a királyi családok uralmának megdöntése. Ash, Violet és legjobb barátnője, Raven mindentől távol, egy erdei tanyán, a Fehér Rózsában találnak menedékre. Itt él Sil, aki régen maga is az Ékkő rabja volt. Ő veszi pártfogásába a fiatalokat, és nemcsak arra döbbenti rá Violetet, hogy hatalmas erő birtokában van, hanem arról is meggyőzi, hogy az ő feladata lesz, hogy vezesse a lázadókat.
  



Nyereményjáték



Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a Magányos Várost.
Minden állomáson találtok egy leírást, mely alapján ki kell találnotok melyik körre gondoltunk, majd a magyar nevét beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben újat sorsolunk. 

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review