J. L. Armentrout: Obsession - Függőség - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó paranormális romantikus
J. L. Armentrout: Obsession - Függőség

J. L. Armentrout: Obsession - Függőség

Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Kiadó paranormális romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Hazánkban is közkedvelt Jennifer L. Armentrout legújabb könyve hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából. Hunter egy Arum, Serena pedig ember, mindkettőjük élete veszélyben van, vajon sikerül leküzdeniük az akadályokat és túlélni a lehetetlent?
Az Obsession - Függőség habár a Luxen sorozat egyik mellék kötete, felbukkannak a sorozatból jól ismert szereplők egy-egy jelenet erejére, de bizony Serena és Hunter története számos forró jelenetet tartogat olvasói számára.
Ha kíváncsiak vagytok, gyertek és kövessétek a hét állomásos blogturnét és tiétek lehet a könyv egyik példánya!

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Mergl-Kovács Bernadett
Műfaj: paranormális romantikus
Terjedelem: 384 oldal

Hunter könyörtelen bérgyilkos. A Védelmi Minisztérium szoros megfigyelés alatt tartja, de ez nem zavarja, hiszen az a feladata, hogy végezzen a rosszfiúkkal. Ideje nagy részében imádja a munkáját. Egészen addig, míg nem mindennapi feladatot kap: meg kell védenie egy embert az arumok egyik halhatatlan ellenségétől.
Serena Cross egy szavát sem hiszi a legjobb barátnőjének, aki azt állítja, hogy a saját szemével látta, ahogy egy befolyásos szenátor fia átváltozott valami… természetfelettivé. Ugyan ki hinne el ekkora sületlenséget? Serena azonban hamarosan szemtanúja lesz annak, hogy a barátnőjét meggyilkolja egy idegen, és ezáltal egy olyan világba csöppen, ahol egyesek ölni is képesek azért, hogy a titok titok maradjon.
Annak ellenére, hogy másfélék, Hunterben szenvedélyes vágy ébred Serena iránt, ezért az arum a maga számára is meglepő dolgot tesz: megszegi az eddigi életét irányító szabályokat, és szembeszegül a munkaadóival Serena biztonsága érdekében. A kérdés csak az, hogy vajon az idegenek és a kormányzat jelenti Serena számára a legnagyobb fenyegetést… vagy maga Hunter?
Oldódj fel a hevétől!
 
  



Nyereményjáték



Hunter arum, képes árnyékká változni és a sötétség jóleső világában eltűnni. Mostani játékunk ehhez kapcsolódik. Minden állomáson ugyanannak a szobának a képét láthatjátok, amit beosztunk négyzetes koordinátákra és állomásonként máshol egy árnyat elrejtetünk. Nektek a feladatotok megtalálni hol rejtőzik ez az árnyék és beírni a pontos koordinátáját. (Tehát ha B2, B3, C2, C3-as koordináta alatt látjátok az árnyat, akkor értelemszerűen B2-B3;C2-C3-at írjátok be megfejtésnek.)

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

12.08 Sorok között
12.09 Dreamworld
12.11 Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review