Jasinda Wilder: Falling Into Us - Zuhanunk egymásba - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Jasinda Wilder Könyvmolyképző Kiadó New Adult
Jasinda Wilder: Falling Into Us - Zuhanunk egymásba

Jasinda Wilder: Falling Into Us - Zuhanunk egymásba

2016 Jasinda Wilder Könyvmolyképző Kiadó New Adult
Rövid leírás:

Blogturné RészletekA Könyvmolyképző Kiadó elhozta nekünk a Beléd zuhantam sorozat második részét, amelyben ezúttal Becca és Jason olykor drámai, de édes romantikus  történetét ismerhetjük meg. Tartsatok velünk és ismerjétek meg jobban a történetet, játszatok a kiadó által felajánlott példányok egyikéért.

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Császár László
Műfaj: new adult
Terjedelem: 480 oldal

Azt hitted, ismered a teljes történetet…
Kyle Calloway halálával Nellben is meghalt valami. De nem egyedül ő az, akinek küzdenie kell. Kyle halála ugyanis hatalmas űrt hagyott maga után szülei és bátyja, Colton lelkében és szívében is. A lányt pedig, akit szeretett, teljesen összetörte.
És amit soha nem sejtettél volna:
Becca de Rosa Nell legjobb barátnője. Miközben minden erejével barátnőjének próbál segíteni, Becca élete is gyökeres fordulatot vesz, és hamarosan már semmi sem az, aminek egykor hitte.
Jase Dorsey a tizenhatodik születésnapja utáni héten randevúra hívja Nellt, de végül az egész dugába dől. Ám nem tudhatja, milyen tragédiák és csodák történnek majd egy véletlen nyomán.
Most és mindörökké? Válaszd  a csodát!
  NyereményjátékNyereményjátékunkban ezúttal a Rubin Pöttyös könyvek kerülnek főszerepbe. Borító részleteket találtok majd a turné állomásain, érdekességként, (hogy kicsit izgalmasabb legyen a megfejtés) az eredeti borítókból mutatunk nektek részletet. Ha épp megegyezik a magyar borító és az eredeti, akkor azzal csak könnyebb dolgotok lesz. Kutatásra fel! :) A Rafflecopter megfelelő részébe kell beírnotok a helyes megfejtést, az írók nevét és a könyvek címét is várjuk.


Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review