Gena Showalter: Éjsötét szenvedély - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Insomnia könyvek Libri kiadó paranormális
Gena Showalter: Éjsötét szenvedély

Gena Showalter: Éjsötét szenvedély

Insomnia könyvek Libri kiadó paranormális
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Megjelent a Libri - Insomnia jóvoltából a várva várt Alvilág Urai sorozat folytatása!
Gena Showalter hazánkban is közkedvelt írónő, paranormális történeteit sokan szeretik, az Éjsötét szenvedéllyel ismét visszatérhetünk a démonok világába, ezúttal Aeront ismerhetik meg az olvasók.

Gyertek és ismerjétek meg a könyv világát jobban és megtudhatjátok melyik bloggernek ki a kedvence, kit vár legjobban.

Kiadó: Libri - Insomnia
Fordító: Sóvágó Katalin
Műfaj: paranormális-romantikus
Terjedelem: 526 oldal

Az Alvilág Urai és a Vadászok közti harc nem ért véget…
Aeron, a harag démonának őrzője sosem látott még ilyen gyönyörű orvgyilkost. Olivia megesküszik, hogy nem démoni erő lakozik benne, hanem egy bukott angyal, aki azért vesztette el a szárnyait, mert nem volt képes teljesíteni gyilkos küldetését. A gyönyörű halandó felkorbácsolja a halhatatlan harcos szenvedélyét, de kettőjük szerelme nem csak rájuk hozhat pusztulást, de az ártatlanokat is örök kárhozatra ítélheti.
Aeronnak dönteni kell; kötelességének vagy vágyainak engedelmeskedjen. Hűséges kísérője és tanácsadója Olivia vesztét akarja, miközben egy mindegyiküknél veszélyesebb ellenség szegődik a nyomukba, hogy elvégezze a feladatot, amire a lány képtelen volt…

Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.
 
  



Nyereményjáték


Az Alvilág Urai sorozatban találkoztunk már különböző lényekkel, emberekkel, ezúttal pedig az előző részekhez és a világhoz kapcsolódó kérdéseket teszünk fel és ezekre kell válaszolnotok.
Minden állomások másik kérdést találtok, a Rafflecopter megfelelő dobozába kell beírni a választ.
Figyelem! Minden kérdésre próbáljatok válaszolni. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review