Cecelia Ahern - Az üveggolyók titka - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Cecelia Ahern - Az üveggolyók titka

Cecelia Ahern - Az üveggolyók titka

Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Cecelia Ahern már bebizonyította több könyvvel, hogy ért az emberi lélek érzékeny ábrázolásához. Előző könyve A vétkes egy posztapokaliptikus világba kalauzolta el az olvasót, az írónó új könyvében pedig egy különleges család szereplőinek életébe nyerhetünk betekintést.

Kövesd te is a Blogturné Klub 3 bloggerét, akik elmesélik nektek, hogy milyen különleges és egyedi világot mutat be Az üveggolyók titka című könyv, ami nemrég jelent meg Atheneaum Kiadó gondozásában. Szokás szerint, ha a turnéval tartasz, és helyesen válaszolsz a kérdésekre, akkor megnyerheted a könyv 1 példányát a turné végé

Kiadó: Athenaeum Kiadó
Fordító: Bottka Sándor Mátyás
Műfaj: kortárs irodalom
Terjedelem: 320 oldal

Sabrina Boggs egy nap rátalál amnéziás édesapja rejtélyes üveggolyó-gyűjteményére, és eseménytelen élete egyszerre megváltozik. Egyetlen napja van arra, hogy kiderítse, mi is történt a férfival, aki nem emlékszik a saját múltjára.

Mikor alakult ki az édesapja gyűjtőszenvedélye, s vajon miért titkolta ezt hosszú évtizedeken át a családja előtt? Hová tűntek a gyűjtemény legértékesebb darabjai, és kik voltak az apa barátai, szerelmei?
Sabrina sokkal nagyobb titokra bukkan, mint amit valaha el tudott volna képzelni, és a nyomozás során ráébred, hogy időnként a hozzánk legközelebb állókat ismerjük a legkevésbé.
  



Nyereményjáték



Cecelia Ahern eddigi történeteiben mindig megmutatta, hogy milyen különleges és egyedi az emberi lélek, pont mint az üveggolyók, amikkel a történet főszereplője Fergus játszik. A turnéban minden blogon találsz egy idézetet, amiből arra kell rájönnöd, hogy melyik másik Ahern könyvből választották a bloggerink az idézetet. Ha tudod a könyv címét akkor nincs más dolgod, mint beírni a Rafflecopter dobozba és máris részt veszel a sorsoláson, ahol 1 példányt kisorsolunk az Athenaeum Kiadó jóvoltából felajánlott Az üveggolyók titka című könyvből.

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review