Wendy Higgins - Angyali kísértés - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Maxim Kiadó Sweet sorozat Wendy Higgins
Wendy Higgins - Angyali kísértés

Wendy Higgins - Angyali kísértés

Maxim Kiadó Sweet sorozat Wendy Higgins
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Maxim kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Wendy Higgins Angyali kísértés című regénye. Ennek örömére a Blogturné Klub öt bloggere csatlakozott Kaidan Rowe-hoz, hogy egy exkluzív újramesélés által újraélje az Angyali gonosz trilógia eseményeit, és bepillantson a csábítás mesterének életébe.
Vigyázat: perzselő turné lesz! - Lascivious banda

Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Oldalszám: 440 oldal
Fordította: Béresi Csilla
ISBN: 9789632617657

Fülszöveg:
Az ellenállhatatlan rosszfiú, Kaiden Rowe sohasem akart pénzt, népszerűséget, zenei tehetséget vagy csinos csajokat. Ám óriásként, azaz a démonhercegek gyermekeként mégis mindez az ölébe pottyant. Ő a bujaság hercegének fia, sokat tanult az apjától, és így a szenvedély és a csábítás mesterévé, az érzékek irányítójává vált. Kaidan nagyon jó volt abban, amit csinált. Egészen addig, amíg nem találkozott az okos, bátor és elképzelhetetlenül jóságos Anna Whitt-tel…
Kaidan mindent megtesz, hogy a lány átadja magát a bűnös élvezetekkel teli életnek. De Anna látszólag teljesen immunis a fiú csáberejére. Egy bukott és egy őrzőangyal lányaként többre ösztönzi Kaidant, mint amennyit valaha is megérdemelne. Ám a szívnek nem lehet parancsolni. Kapcsolatuk épp annyira kínzó, mint amennyire szenvedélyes, mivel egy óriásnak tilos szerelembe esnie. Bár Kai minden erejével próbálja elkerülni, egyszerűen nem bír távol maradni Annától, és Anna sem tőle. 
Annának kiválasztottként el kell tüntetnie a démonokat a föld színéről. De azt is elhatározza, hogy minden óriást megment a sötét élettől. Ezért egyesíti erőit Kaidanével, hogy legyőzzék a zsarnok herceget. Kaidenre az eddig legkeményebb harc vár, a szív csatája.






Nyereményjáték


Készen álltok egy kis koncertezésre? A belépőt mi álljuk! Hisz mostani játékunk során mi másé is lehetne a főszerep, mint a zenéé?
Az Angyali kísértés fejezetei előtt egy-egy dalszöveg részlet olvasható - Kaidan pedig ezekből válogatott össze nektek ötöt.
Nincs más dolgotok, mint meghallgatni az állomásokon található felvételeket, majd kitalálni az előadót, valamint a szám címét. Ha mind az öttel megvagytok, esélyetek nyílik megnyerni a három Angyali kísértés könyv egyikét.
Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




A turné állomásai

11/15 Kelly & Lupi olvas
11/17 Insane Life
11/19 Deszy könyvajánlója
11/21 CBooks
11/23 Dreamworld - technikai okokból elmaradt

1 Hozzászólás:

  1. Sziasztok!

    A Dreamworldos bejegyzést nem tudom megnyitni. Tud valaki segíteni?

    VálaszTörlés