Lisa Renee Jones: Ha ​én lennék te - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 erotikus Könyvmolyképző Lisa Renee Jones
Lisa Renee Jones: Ha ​én lennék te

Lisa Renee Jones: Ha ​én lennék te

2016 erotikus Könyvmolyképző Lisa Renee Jones
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvmolyképző Kiadó újabb könyvvel gazdagítja Rázós sorozatát. A Ha én lennék te nem csupán egy erotikus történet, sőt! Meglepő titkokat rejteget, új világot nyit meg, és egy igazán izgalmas krimiszállal is szolgál. De vajon volt egyáltalán bűntény?
Tarts velünk három állomásos turnénkon, hogy többet is megtudj - persze spoilerek nélkül -, és ha ügyes vagy, nem csak a könyv egy magyar példányát nyerheted meg.
Ezúttal exkluzív nyereménnyel is készültünk: akár dedikált könyvet is nyerhettek!


Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Szabó Krisztina
Műfaj: erotikus
Terjedelem: 352 oldal

Amikor ​​Sara McMillan beleolvas egy raktárban talált naplóba, teljesen megdöbbenti, ugyanakkor magával is ragadja a szerzője szexuális élete. Képtelen elszakadni az írástól, és a bejegyzéseket olvasva ő is átéli Rebeccának, a napló írójának sötét erotikával átszőtt életét – majd jön a talányos utolsó bejegyzés Sara biztos benne, hogy valami borzalmas történt Rebeccával, ezért úgy dönt, utánajár a dolognak, csakhogy közben egyre inkább belebonyolódik a nő életébe. Hamarosan azon kapja magát, hogy ugyanabban a galériában dolgozik és ugyanazokkal az emberekkel barátkozik, mint Rebecca. Vonzódik két veszélyesen jóképű férfihoz – a galéria tulajdonosához és egy híres művészhez –, és rádöbben, hogy pontosan azon az úton halad, ami Rebecca eltűnéséhez vezetett. Mindemellett beindul saját erotikus fantáziája, melyet egy bizonyos magabiztos, jóképű, mindent kézben tartani kívánó férfi tud csupán kielégíteni. Nem sok idő kell, és úgy tűnik, az egyre többet követelő vágyon kívül már semmi sem számít…
  



Nyereményjáték



Ezúttal játékunkban egy sötét raktárba invitálunk titeket - pont oda, ahová főszereplőnk is keveredik. Személyes holmik tömkelege - mind kapcsolódik valahogyan a regényhez. Három tárgy jött velünk szembe, amelyeknél legalább a körvonalat sikerült kivennünk - de vajon mik lehetnek a tárgyak? Az lesz a feladat, hogy megpróbáljátok kitalálni. Minden helyes találat egy újabb esély a nyereményekre! Szeretnénk még egyszer felhívni mindenki figyelmét, hogy a tárgyakat nem random választottuk - mind ott lehetne abban a bizonyos raktárban, ahová hősnőnk betéved, és amelynek köszönhetően kezdetét veszi a regény cselekménye. A nyeremények ezúttal rendhagyóak, ugyanis egy kis ajándékcsomaggal támogatott minket maga az írónő is! Tőle kapott tollakkal és apróságokkal egészítettük ki a Könyvmolyképzőtől kapott nyereménykönyvet, sőt! A tiétek lehet egy dedikált példány is az angol nyelvű változatból. Íme:


A játékban azok vesznek részt, akik teljesítették az összes feladatot! Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

11.29 - Deszy könyvajánlója 12.01 - Insane Life 12.03 - CBooks

0 Reviews:

Post Your Review