Mia Sheridan: Stinger ​– A Skorpió fullánkja - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Könyvmolyképző Kiadó Mia Sheridan New Adult romantikus
Mia Sheridan: Stinger ​– A Skorpió fullánkja

Mia Sheridan: Stinger ​– A Skorpió fullánkja

2016 Könyvmolyképző Kiadó Mia Sheridan New Adult romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Evie és Leo történetét már megismertük, mindkét szemszögből, most pedig egy újabb páros varázsolhat el minket. Ismerd meg a Blogturné Klub hat állomásán keresztül, ki is Grace és Stinger, akik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában megjelenő Stinger - A Skorpió fullánkja főszereplői.
És ha ügyes vagy, a könyv egy példányát is megnyerheted. 


Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
Műfaj: new adult, romantikus
Terjedelem: 424 oldal

Grace Hamilton az a lány, akinek mindig van egy terve. Pontosan tudja, merre tart az
élete, és büszke magára, amiért mindig célt ér. Még sohasem lépte át a határokat, nem foglalkozott a saját vágyaival, és azzal sem, hogy kinek akar ennyire megfelelni.

Ám egyszer csak találkozott Vele…

Carson Stinger semmilyen szabályt nem tart be, csakis a sajátját. A felnőtt szórakoztatóiparban dolgozva mit sem törődik vele, hogy mit gondolnak róla mások. Egyik napról a másikra él, cél és terv nélkül. Tudja, mit akarnak tőle a nők, és azt hiszi, csupán ennyit is tud nyújtani nekik.

Ám egyszer csak találkozott Vele…

Miután a sors arra kényszerítette őket, hogy összezárva töltsenek el néhány órát, mindketten megváltoznak. Ám két olyan ember számára, akiknek találkozniuk sem lett volna szabad, lehetetlen felülemelkedni a teljesen különböző valóságuk határain.

Legalábbis egyelőre…
  



Nyereményjáték



Ezúttal Las Vegas nevezetességei között kalandozunk mi is, ahogyan a Stinger - A Skorpió fullánkja főszereplői is. Minden állomáson találsz egy képet, egy nevezetességről. Nincs más dolgod, mint beírni a nevét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Ha ügyes vagy, Tiéd lehet a három Stinger példány egyike.

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review