Tabitha Suzuma: Forbidden - Kimondhatatlan - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó realista Tabitha Suzuma
Tabitha Suzuma: Forbidden - Kimondhatatlan

Tabitha Suzuma: Forbidden - Kimondhatatlan

Könyvmolyképző Kiadó realista Tabitha Suzuma
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Idén télen hazánkban is megjelenik Tabitha Suzuma híres regénye, a Forbidden, ami magyarul a Kimondhatatlan címet kapta. Tartsatok velünk november 24-e és december 2-a között,  kétnaponta egy-egy blogger mutatja be nektek ezt a rendhagyó, mégis romantikus, és szívszorító történetet, amelyben egy valóban tiltott kapcsolatba nyerhettek bepillantást Lochan és Maya szemén keresztül. Ha részt vesztek a nyereményjátékunkban, megnyerhetitek a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott három nyereménypéldány egyikét.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Molnár Edit
Műfaj: YA, romantikus
Terjedelem: 392 oldal


A szerelem nem ismer határokat...
Lochant és Mayát a testvéri szálakon túl mindig is mély barátság fűzte egymáshoz. Mivel alkoholista anyjukra nem számíthatnak, közösen nevelik három kisebb testvérüket. Ez a megpróbáltatásokkal teli élet – és a köztük lévő tökéletes összhang – a megszokottnál jóval közelebb hozza őket egymáshoz. Olyan közel, hogy végül egymásba szeretnek. Lochan és Maya tudja, hogy a kapcsolatuk vállalhatatlan, és nem folytatódhat tovább. Ám tehetetlenek, mert amit éreznek, az semmihez sem fogható…


  





Nyereményjáték 
A világon számtalan tabu létezik, nem csak a vérfertőzés, hiszen ezalatt a fogalom alatt értünk minden olyan jelenséget, amiről az emberek nem beszélnek szívesen, vagy épp próbálnak úgy tenni, mintha nem létezne. Ebben a játékban az lesz a feladatotok, hogy egy-egy leírás alapján megfejtsétek, éppen melyik taburól is van szó. Ezek lehetnek olyanok is, amik ma már kevésbé számítanak annak, ám mégis sokan feszengenek, ha szóba kerül. A játékban résztvevők között három nyereménypéldányt fogunk kisorsolni.

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

12.02. Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review