Marie Kondo: Tiszta öröm - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Bookline Könyvek hobbi lakberendezés Marie Kondo
Marie Kondo: Tiszta öröm

Marie Kondo: Tiszta öröm

Bookline Könyvek hobbi lakberendezés Marie Kondo
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Ha régóta tervezed, hogy rendbe szeded a lakást, de nem tudod, hogyan kezdj neki, Marie Kondo könyve csak rád vár! A KonMari módszerrel nem csak a környezeted, de te magad is harmonikusabbá válhatsz. Mi is ez az egész? A Blogturné Klub öt bloggere a következő napokban igyekszik bemutatni Nektek a Tiszta örömöt. Tartsatok és játsszatok velünk, s a turné végén megnyerhetitek a könyvet!

Kiadó: Bookline Könyvek
Fordító: Kurdiné Mohácsi Gabriella
Műfaj: hobbi, lakberendezés
Terjedelem: 300 oldal

Fülszöveg:
A ​​világhírű japán módszer forradalmasította a rendrakást az otthonokban: Marie Kondo útmutatóiból mára 6 millió példány kelt el 40 nyelven. A rendrakás szakértőjének könyve nélkülözhetetlen kalauz ahhoz, hogy egyszerűbbé, átláthatóbbá és egyúttal boldogabbá tegyük mindennapjainkat. Aki megfogadja tanácsait, nemcsak otthonában, de saját életében is felszámolhatja a káoszt és a rendetlenséget. Marie Kondo átfogó útmutatást nyújt az egész lakásban: a konyhai eszközök, hobbikellékek, fényképek, takarítóeszközök területén egyaránt. Elkalauzol a tökéletesen rendezett fiókok és szekrények világába, és lépésről lépésre, egyszerű illusztrációkkal mutatja be az ingek, nadrágok és zoknik hajtogatásának mesteri fortélyait. Ugyanakkor azt is megtanítja, hogyan ismerjük fel azokat a tárgyakat, amelyek már nem szereznek örömet, és valójában már nincs szükségünk rájuk. A KonMari néven elhíresült egyszerű módszerrel mindenki számára elérhető lesz a rendezett otthon, az átlátható tárolás és a hétköznapi tiszta öröm.
 
  

Nyereményjáték


Marie Kondo kiemeli, hogy a takarítás és a rendteremtés nem szinonimái egymásnak. Jó, ha ezt tudatosítjuk, mikor belekezdünk a rendrakásba. A könyvben erre találtok tanácsokat. A kötethez tartozó játékban a betűk között kell rendet teremtenetek, hogy megtaláljatok egy-egy takarítóeszközt. Találjátok meg a bejegyzésekben elrejtett takarítóeszközöket, és írjátok be a Rafflecopter megfelelő sorába!



Figyelem! A sorsoláson azok vesznek részt, akik minden állomáson helyesen válaszoltak. A beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

11. 17. - Szembetűnő
11.19. - Olvasónapló
11.23. - Zakkant olvas
11.25. - Letehetetlen

0 Reviews:

Post Your Review