Vivi Greene: Sing - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Dream Válogatás Maxim Kiadó realista romantikus zene
Vivi Greene: Sing

Vivi Greene: Sing

2016 Dream Válogatás Maxim Kiadó realista romantikus zene
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Fordító: Loósz Vera
Műfaj: realista, romantikus
Terjedelem: 280 oldal

A többszörös platinalemezes popikon, Lily Ross legnagyobb slágerei és fájdalmai (mert a kettő egy és ugyanaz):
1. GYÖTRELEM Amit akkor érzett, amikor az exe minden előzetes nélkül kitépte a szívét a helyéről.
2. SZELLEMEK Mert igen, még a híres embereket is kísértik néha bizonyos pasik. És ez szívás.
3. AKIT A KÍGYÓ MEGMART Folytatás: az a gyíktól is fél. Soha, de soha nem randizik többé színésszel vagy zenésszel. A többszörös platinalemezes popikon, Lily Ross, miután darabokra törték a szívét, kivonja magát a rivaldafényből. Három hónapja van, hogy teljesen magára és a zenére koncentrálhasson. Bármire, csak ne a pasikra. Ez így is megy addig, amíg Lily találkozik a csodás és földhözragadt Noel Bradley-vel, aki teljesen megbabonázza a lányt. A férfit nem vonzza a hírnév és a rivaldafény, Lily viszont bármit megtenne a rajongóiért. Vajon megtalálja az egyensúlyt a két szerelem között? Ha eljön az augusztus, muszáj lesz választania.
http://www.olvas.hu/termekek/9789632617633-sing
  


A Maxim Könyvkiadó jelenteti meg hamarosan Vivi Greene: Sing című regényét, melyben Lily Ross, a 20 éves amerikai popsztár úgy dönt, a nyarat egy csendes halászfaluban tölti távol a zajos New Yorktól, távol a friss szakításán csámcsogó bulvársajtótól. A csendes szigeten hamarosan új szerelemre talál, és néhány fordulat rádöbbenti, tisztáznia kell, mit jelent az életében a barátság, a szerelem és a hivatás. Kövesd végig a három állomásos blogturnét, ha minden kérdése jó választ adsz, megnyerheted a három nyereménykönyv egyikét a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték
Mivel is foglalkozhatna jelenlegi játékunk, mint a fiatal, híres énekesekkel? Csupán annyi a feladat, hogy a megadott képek alapján ismerjétek fel a sztárokat, akik akár Lily szerepét is eljátszhatnák! Na persze, ez így nagyon könnyű lenne! Nehezítünk annyival, hogy az énekesnők Snapchat képeiből válogattunk! A neveket írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni a megküldött e-mailre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! 

a Rafflecopter giveaway


Résztvevő blogok:

11.15 Deszy könyvajánlója
11.17 Kelly és Lupi olvas
11.19 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review