Elizabeth Camden: Túl az álmokon - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
General Press történelmi romantikus
Elizabeth Camden: Túl az álmokon

Elizabeth Camden: Túl az álmokon

General Press történelmi romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A General Press kiadó jóvoltából megjelent Elizabeth Camden legújabb könyve a Túl az álmokon. Anna és Luke története igazán elbűvöli olvasóját, ha szeretnétek jobban megismerni őket, gyertek és kövessétek ti is a három állomásos turnét és játszatok velünk!
Kiadó: General Press
Fordító: Ligeti Lujza
Műfaj: történelmi romantikus
Terjedelem: 320 oldal

Anna O'Brien térképtárosként-könyvtárosként csendesen, magányosan éli mindennapjait, de roppant büszke arra, hogy az illusztris Kongresszusi Könyvtárban dolgozhat, és nagyon érti a dolgát. A feladatai végzése közben a kezébe akad egy hibás haditengerészeti irat, amely egy hajó eltűnéséről ad számot. Arról a hajóról, amelyen egykor az édesapja is utazott... Elhatározza, hogy mindenáron javíttatja a hibát, de bárhogy is próbál érvényt szerezni a kérésének, rendre falakba ütközik. Sőt meg is fenyegetik. Szégyenlősségét levetkőzve úgy dönt, az egyik befolyásos kongresszusi képviselő segítségét kéri.
Luke Callahan az egyik legbefolyásosabb és legtehetségesebb politikus a képviselőházban, ám forrófejűsége miatt egyik napról a másikra kegyvesztetté válik. Mindenáron tönkre akarja tenni az ellene tevékenykedő házelnököt, ezért Anna segítségét kéri, hogy minél több információt gyűjthessen össze a férfiról.
A két fiatal együtt igyekszik felvenni a harcot az őket fenyegető erőkkel szemben, és kisvártatva kiderül: több bennük a közös vonás, mint ahogy azt kezdetben hitték. Ámor nyila megsebzi a szívüket, de maguk sem tudhatják, hogy múltbéli sérelmeik, illetve a titok, amelyet megfejteni kívánnak, engedi-e beteljesülni az álmaikat...
 
  


Nyereményjáték


Anna térképészként dolgozik a Kongresszusi Könyvtárban, imádja munkáját és lenyűgözik őt a könyvek és térképek világa. Mi más lenne jobb játék, mint könyvtárakat keresni?
Minden állomáson találtok egy híres könyvtárat, továbbá a helyet, ahol megtalálható, majd ezek alapján ki kell találnotok, melyik könyvtárat látjátok a képen és nincs más teendőtök, mint a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok a helyes megfejtést.
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review