Kevin Hearne: Tricked - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Kevin Hearne Könyvmolyképző Urban Fantasy
Kevin Hearne: Tricked

Kevin Hearne: Tricked

Kevin Hearne Könyvmolyképző Urban Fantasy
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



“Az eddigi legjobb átverésem az volt, amikor láttam magam meghalni.” Csakhogy halottnak lenni nem egyszerű feladat.
A Blogturné Klub bloggerei egy négy állomásos turné során most bemutatják, mennyire nehéz dolga is van Atticusnak és barátainak, ha túl akarják élni a kalamajkát, amibe keveredtek. Kaland, humor, átverés - ebben mind részetek lesz, ha velünk tartotok. Ráadásul, ahogy az lenni szokott, meg is nyerhetitek a könyv egy példányát.

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Acsai Roland
ISBN: 9789633997239
Terjedelem: 344 oldal

Az eddigi legjobb átverésem az volt, amikor láttam magam meghalni.

Atticus O’Sullivan, az utolsó druida nem maradt volna életben a kelta ravaszság nélkül kétezer évig. Így amikor a bosszúálló norvég istenek végezni akarnak vele, a még ravaszabb navahó isten, Prérifarkas segítségével elhiteti velük, hogy sikerült megölniük, felaprították az arizonai sivatag kellős közepén.
De a trükkös Prérifarkas nem osztogatja ingyen a segítségét. Mire kettőt pislogna, Atticus vérszomjas, sivatagi alakváltókkal találja magát szemközt, amiket a navahók bőrcserélőknek hívnak. Amikor a druida már azt hiszi, hogy kézben tartja a dolgokat, csúnyán elárulja valaki, akitől soha nem várta volna. Atticus elhatározza, hogy ha ezt túléli, soha többet nem hagyja magát átverni.
Milyen szép utolsó szavak!

„Atticus egy erős, modern hős, aki mögött nagy múlt áll, és elég ravasz ahhoz, hogy életben maradjon a huszonegyedik században is. Csípős humorral átszőtt elbeszélés… egy vérbeli, kalandos urban fantasy.”
(Library Journal)


http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/kevin-hearne-tricked-atverve-7371
  


Nyereményjáték



Játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a sorozat szereplőit.
Minden állomáson találtok egy idézetet, mely alapján ki kell találnotok, ki mondta/gondolta, majd a nevét beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

11/30 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review