Fiala Borcsa – Szerinted? - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fiala Borcsa Menő Könyvek Young Adult
Fiala Borcsa – Szerinted?

Fiala Borcsa – Szerinted?

Fiala Borcsa Menő Könyvek Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A WMN újságírójaként egy ország imádta meg Fiala Borcsa páratlan humorát, aki cserébe jófejségből nemrég egy ifjúsági regénnyel örvendeztette meg olvasóit. A Szerinted? egy különleges történet, amiben anya és lánya nézőpontját is megismerhetjük. Kövessétek velünk a 4 állomásos turnét, aminek a végén a Menő könyvek jóvoltából 1 könyvet is kisorsolunk a játékra jelentkezők közül.

Kiadó: Menő könyvek
Műfaj: Young Adult
Terjedelem: 246 oldal

A Szerinted?! egy kamasz lány és az édesanyja napi csatáit követi végig, nem kevés humorral. Olvasd el Janka naplóbejegyzéseit, majd fordítsd el a könyvet és kövesd, hogy Eszter, az anyuka hogyan éli meg ugyanazokat az örömöket, vitákat, nagy összeveszéseket és kibéküléseket.. És hogy ebből mi sül ki? Vágd fel a középső részt, és ez is kiderül!
 
  



Nyereményjáték



A mostani játékunkban Fiala Borcsa újságírói munkásságára térünk ki. Minden bejegyzésnél találsz egy részletet Fiala valamelyik cikkéből, a ti feladatotok pedig, hogy vagy a cikk címét, vagy az url címét írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Sok sikert! Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz, a nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

11.16. - Sorok Között 11.18. - Szembetűnő 11.20. - Könyvvilág 11.22. - KönyvParfé

0 Reviews:

Post Your Review