Audrey Carlan: Calendar Girl 1. - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Audrey Carlan erotikus Insomnia könyvek Libri kiadó
Audrey Carlan: Calendar Girl 1.

Audrey Carlan: Calendar Girl 1.

2016 Audrey Carlan erotikus Insomnia könyvek Libri kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Az Insomnia könyvek elhozták nekünk az új nagy szenzációt, Mia Saunders 12 hónapig tartó kalandját. Az első részben megismerhetjük Mia kalandjait január, február és március hónapokban. A Blogturné november 11-től 19-ig, kétnaponta jelentkezik újabb állomásokkal.

Kiadó: Libri
Fordító: Farkas Melinda
Műfaj: erotika
Terjedelem: 388



Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100,000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak. Tizenkét gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie… volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. Neked sikerülne? 

Audrey Carlan eredetileg magánkiadásban megjelent sorozata ma a világ egyik legforróbb könyvszenzációja, amiből mozifilm és tévésorozat is készül, miközben Mia Saunders nem mindennapi történetét több millió női olvasó csodálja Brazíliától Kínáig.
  



Nyereményjáték


Minden állomáson egy-egy híres és jóképű pasi fotóját találjátok majd a bejegyzéseknél a játék rész alatt. Amellett, hogy nézegethetitek őket, a Rafflecopter dobozba be kell írnotok a pasi nevét, és a hónapot, amelyikben ünnepli a születésnapját!

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.
a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

11.17. CBooks
11.19. Kelly & Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review