Stephanie Perkins (szerk.): Ajándékba adlak - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Libri kiadó novella romantikus Stephanie Perkins
Stephanie Perkins (szerk.): Ajándékba adlak

Stephanie Perkins (szerk.): Ajándékba adlak

Libri kiadó novella romantikus Stephanie Perkins
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Karácsony első napján az igaz szerelmem adott tizenkét mesés történetet, hogy megmelengesse szívünket. Mi pedig a következő napokban elmeséljük, miként varázsoltak el a novellák, és továbbadjuk nektek az ajándékot. Ha velünk játszotok, megnyerhetitek a Libri kiadó által felajánlott novelláskötet egyikét!

Kiadó: Libri
Fordító: Greskovics Eszter
Műfaj: romantikus
Terjedelem: 472 oldal

Ez az ünnep más lesz, mint a többi! Az Ajándékba adlak néhol torokszorító, máshol humoros történetei hagyományos ünnepeket örökítenek meg, de korántsem hagyományos szereplőkkel és helyzetekkel. David Levithan, többek között az Egy másik nap világhírű szerzője, egy eszeveszett karácsonyról ír, amelyben egy srác Mikulásnak öltözve próbálja meglepni barátja kishúgát. A félreértések és bonyodalmak elkerülhetetlenek, de mit szól majd a család, ha kiderül, hogy a Mikulás idén valójában szerelmet vallani jött? Gayle Forman, aki az Itt voltam című regénnyel szerzett több millió rajongót, Sophie és Russell világába enged bepillantást, ahol a kívülállás erény is lehet, és egy apró csoda akár szerelmet is hozhat az iskola falai közé. Noel súlyosan allergiás a diófélékre, Mags majdnem a biztos halálból hozza vissza. Minden évben együtt ünneplik a szilvesztert, de vajon van-e a más a barátságon túl is a számukra? Rainbow Rowell, az Eleanor és Park és a Fangirl népszerű írója négy varázsos éjszaka történetét meséli el. Ráadásnak pedig egy-egy felejthetetlen ünnepi történetet kapunk Holly Black, Ally Carter, Jenny Han, Kelly Link, Myra McEntire, Matt de la Peña, Stephanie Perkins, Laini Taylor és Kiersten White sztárszerzők tollából.
  


Nyereményjáték



Karácsony további napjain mit adott az igaz szerelmem? Minden állomáson találhattok egy képet, amelyen azt láthatjátok, mit is kapott a blogger az adott napon. A ti feladatotok pedig az lesz, hogy minél pontosabban írjátok be a rafflecopter megfelelő részébe, amit láttok. Ha elég cselesek vagytok, egy dal dúdolása sokat segíthet! A helyes megfejtők között pedig kisorsolunk három darabot a Libri kiadó által felajánlott Ajándékba adlak kötetekből!
Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk. a Rafflecopter giveaway


A turné állomásai

11.14. Always Love a Wild Book
11.15. Könyvvilág
11.16. Bibliotheca Fummie
11.17. MFKata gondolatai
11.18. Deszy könyvajánlója
11.19. CBooks
11.20. Sorok között
11.21. Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review