Kate O'Hearn: Pegazus és az Olümposz lángja - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Kate O'Hearn Könyvmolyképző Middle grade
Kate O'Hearn: Pegazus és az Olümposz lángja

Kate O'Hearn: Pegazus és az Olümposz lángja

Kate O'Hearn Könyvmolyképző Middle grade
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelent Kate O’Hearn Pegazus és az Olümposz lángja című regénye. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bloggere bemutatja a tizenhárom éves Emily és Pegazus veszélyekkel teli kalandját, melyben mitológia és valóság csap össze.
Tartsatok velünk, hiszen a rengeteg érdekesség mellett nyerhettek is! Állítsátok magatok mellé Fortunát, és vigyétek haza a könyv egy példányát.

Kiadó: Könyvmolyképző
ISBN: 9789633996492
Oldalszám: 272 oldal
Fordító: Varga Tibor

Fülszöveg:
A mitológia és a valóság egy új legendában csap össze!
Rick Riordan, a PERCY JACKSON sorozat írójának ajánlásával!
Amikor Pegazus egy borzalmas viharban a tizenhárom éves Emily otthonának tetején landol, a lány élete örökre megváltozik. A mondabeli, gyönyörű szárnyas ló hátán azonnal őrületes csaták közepébe csöppen, amiben a görög istenek csapnak össze a nirádoknak nevezett négykarú kőóriások népével
Vajon sikerül megmenteni az Olümposz lángját, mielőtt az örökre kialudna?
„Varázslatos és bámulatos olvasmány.” – Julia Eccleshare, Lovereading4kids
Vesd bele magad!







Nyereményjáték


Mostani játékunk során a római mitológiában való jártasságotokat teszteljük.
Minden állomáson láthattok egy képet, rajta különféle dolgokkal. Ezek alapján ki kell találnotok, melyik római istenre gondoltunk, majd beírni a nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Ám ez még nem minden! A nirádok ugyanis elrejtettek néhány félrevezető dolgot a fotókon - második körben tehát arra kell rájönnötök, melyek ezek, majd az oda nem illő tárgyak/jelenségek betűjelét beírni az erre kijelölt részbe. Összesen tehát 8 mezőt kell kitöltenetek ahhoz, hogy megnyerhessétek a könyv egy példányát.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz, a nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben újat sorsolunk.




A turné állomásai

11/15 Sorok Között
11/17 Dreamworld
11/19 Kelly & Lupi olvas
11/21 Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review