Carrie Hope Fletcher - Túlvilági szerelem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 21. Század Kiadó romantikus YA
Carrie Hope Fletcher - Túlvilági szerelem

Carrie Hope Fletcher - Túlvilági szerelem

2016 21. Század Kiadó romantikus YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Carrie Hope Fletcher neve még ismeretlen lehet az itthoni YA regények olvasóinak, ám szerencsére a 21. Század Kiadó elhozta hozzánk a fiatal írónő varázslatos történetét. A Túlvilági szerelemben sok fontos dolgot megtudhatunk a főszereplő Evie Snow által a szerelemről, a családról, és a titokról, amikkel nem könnyű együtt élni.

Tarts velünk ezen a különleges turnén, ahol a Blogturné 5 bloggere megismerteti veled Evie Snow rendkívüli történetet. Ne feledd, a turné végén neked is lehetőséged van megnyerni a 2 könyv egyikét, amit a 21. Század Kiadó ajánlott fel.



Kiadó: 21. Század Kiadó
Fordító: Szarka Valéria
Műfaj: romantikus, YA
Terjedelem: 300 oldal

Evie Snowt idős korában, álmában, a szerettei körében ragadja el a halál. Ki az, aki nem ilyen békés eltávozásra vágyik? Amikor azonban megérkezik a mennyország kapujába, rá kell döbbennie, hogy újra huszonhét éves, és az ajtó nem nyílik. Ahhoz, hogy átjuthasson rajta, meg kell szabadulnia a lelkére nehezedő terhektől: három titoktól, amely fél évszázadon át nyomasztotta őt. Fel kell tárnia titkait, mielőtt késő lesz. Evie csodálatos utazása során többet tanul az életről és a szerelemről, mint azt valaha képzelte volna, s talán a rég elvesztett szerelméhez vezető utat is sikerül megtalálnia.

Varázslatos regénnyel lepte meg rajongóit Carrie Hope Fletcher, aki az egyik legnépszerűbb fiatal sztár és nemcsak hazájában, Angliában. Sikeres West End énekesnő, százezrek által követett youtuber, író, második kötete ez - és egyben első regénye. Napokkal megjelenése után, ahogy előző kötete is, azonnal a Sunday Times első számú bestsellere lett.
 



  



Nyereményjáték



A Túlvilági szerelem főszereplőjének életében sok olyan meghatározó dolog van, ami fontos jelentőséggel bír a regényben. A mostani játékunkban ezeket a dolgokat keressük a blogokon. A te feladatod lesz megkeresni a kiemelt betűket az 5 blogon és helyes sorrendbe rendezni, majd a kapott szót beírni a Rafflecopter dobozba.

A turné végén megnyerheted Carrie Hope Fletcher Túlvilági szerelem könyvét, ha mind az 5 kifejezést/dolgot megtaláltad.

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review