Sarah J. Maas: A Court of Thorns and Roses - Tüskék és rózsák udvara - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Könyvmolyképző Kiadó New Adult Sarah J. Maas Zafír pöttyös
Sarah J. Maas: A Court of Thorns and Roses - Tüskék és rózsák udvara

Sarah J. Maas: A Court of Thorns and Roses - Tüskék és rózsák udvara

2016 Könyvmolyképző Kiadó New Adult Sarah J. Maas Zafír pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Sarah J. Maasról már az Üvegtrón sorozatánál kiderült, hogy hatalmas mesemondó, aki szereti a megszokott történeteket újraírni. Az ACoTar külföldön már meghódította az írónő rajongóit, így most itt az idő, hogy nálunk is megismerjétek Feyre, Tamlin, Rhys, Lucien és a többiek történetét, a Szépség és a Szörnyeteg egy új feldolgozásában. 

Tartsatok velünk, mert az értékelések mellett érdekességeket tudhattok meg a regényről, illetve egy kilenc állomásos “próbán” bizonyíthatjátok a rátermettségeteket, a három legügyesebb és legszerencsésebb pedig a könyv egy-egy példányával lehet gazdagabb!
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Hetesy Szilvia
Műfaj: fantasy, New Adult
Terjedelem: 512 oldal

Amikor a tizenkilenc éves Feyre az erdőben vadászva megöl egy farkast, nyomban egy másik szörnyeteg bukkan fel, hogy jóvátételt követeljen tőle. Magával hurcolja a lányt egy baljós és mágikus vidékre, amit ő csak a legendákból ismer. Feyre hamar rájön, hogy fogvatartója valójában nem állat, hanem Tamlin, egyike azoknak a halálos és halhatatlan tündéreknek, akik egykor a világ felett uralkodtak.

Tamlin birtokán Feyre jéghideg gyűlölete forró szenvedéllyé alakul át, és ez az érzés felperzsel minden hazugságot és figyelmeztetést, amit korábban a tündérek veszedelmes világáról hallott. Azonban a birodalom felett egyre nő egy ősi, gonosz árnyék és a lánynak kell megtalálnia a módját, hogy feltartóztassa… vagy örök pusztulásra ítélje Tamlint és világát.

Kristen Cashore és George R. R. Martin rajongók imádni fogják.Szexi, akciódús új sorozat – lehetetlen letenni..
 
  


Nyereményjáték

Feyrének a regényben különböző próbákat kell kiállnia, ezért úgy gondoltuk, hogy Nektek is ez lesz a dolgotok. Minden egyes blogon egy-egy feladatot/fejtörőt kaptok és a helyes válasz(oka)t kell beírnotok a rafflecopter megfelelő mezőjébe. Most mindenképpen érdemes tüzetesen végigolvasni az értékeléseket, mert jó pár kérdésre ott kaphattok válaszokat. És mi lesz a jutalmatok? Három ügyes játékos 1-1 könyvvel lesz gazdagabb!

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk!

A turné állomásai

November 20 - Kelly Lupi olvas
November 21 - Függővég
November 22 - Sorok között
November 23 - Insane Life
November 24 - MFKata gondolatai
November 25 - Deszy könyvajánlója
November 26 - Always Love a Wild Book
November 27 - CBooks
November 28 - Könyvvilág

0 Reviews:

Post Your Review