Színjáték blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2013 Content 2 Connect New Adult realista
Színjáték blogturné

Színjáték blogturné

2013 Content 2 Connect New Adult realista
Rövid leírás:

Blogturné Részletek




November 7-én jelenik meg a Content 2 Connect gondozásában Cora Carmack Szakítópróba sorozatának második része, a Színjáték. Mi is blogturnéra indulunk vele, hat napon keresztül olvashatjátok a véleményünket a könyvről és érdekességekkel is készülünk nektek, például az írónőről és a főszereplőkről. 


A New York Times és a USA Today bestseller, Szakítópróba szerzőjének, Cora Carmack-nak új kötete !


Mackenzie „Max” Millernek van egy problémája. A szülei meglepetésként váratlanul meglátogatják, és ha meglátják festett haját, a tetoválásait és a piercingjeit, talán még ki is tagadják a lányukat. És ami ennél is rosszabb, arra számítanak, hogy a barátja egy rendes, kedves fiú, nem pedig egy Mace nevű, tetovált nyakú srác, aki egy bandában zenél. A hazugságok hálója kis híján megfojtja Maxet, ám ekkor találkozik Cade-del.


Cade azért költözött Philadelphiába, hogy színész legyen, és maga mögött hagyja a problémáit Texasban. Eddig azonban a problémáktól nem sikerült megszabadulnia, a színpadra pedig nem sok alkalommal jutott fel. Amikor Max megszólítja egy kávézóban, és azzal az őrült ötlettel áll elő, hogy játssza el a barátja szerepét… Cade beleegyezik.


Az alakítása azonban túl jól sikerül, ezért arra kényszerülnek, hogy tovább folytassák a játékot. Minél hosszabb ideig színlelik a kapcsolatot, annál valóságosabbá válik.



Cora Carmack egy huszonegynehány éves író, aki huszonegynehány évesekről ír. Sok mindennel foglalkozott már életében. Volt unalmas munkája (pl. egy hipermarketben), izgalmas munkája (pl. színházban), stresszes állása (pl. tanárként) és álommunkája (pl. az írás). Imádja a színházat, az utazást és bármit, ami megnevetteti. Szereti a szereplőit a lehető legképtelenebb helyzetekbe hozni, és miközben segít rajtuk, megpróbálja őket összeboronálni valakivel. Hiszen a kétbalkezes embereknek is szükségük van szerelemre…

RENDELJÉTEK MEG!

Megrendelhetitek a kiadó honlapjáról 20% kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással a képre kattintva:

http://www.szakitoproba.hu/megrendeles/


OLVASSATOK BELE!





NYEREMÉNYJÁTÉK


Az eddigiektől eltérő, rendhagyó módon a Színjátékhoz a Blogturné Klub közös blogján rendezzük a nyereményjátékot, így kicsit jobban megismerhessétek ezt az oldalunkat is. Érdemes körülnézni itt is, hiszen ha visszamenőleg akartok keresni az egyes turnékra, akkor itt nyert ügyetek van. 

Ahogyan a Színjáték nyereményjátékával is, hiszen 3 db Színjáték könyvet nyerhettek!
Ehhez nincs is más dolgotok, mint kitölteni az alábbi Rafflecopter dobozt. Nem kötelező minden kérdésre válaszolni, de minden egyes jó válasz újabb esélyt jelent a győzelemre!

Az egyes kérdésekre megtaláljátok a helyes választ a fent olvasható részletben! Sok szerencsét!




TURNÉÁLLOMÁSOK


11/02 - Deszy könyvesblogja
11/03 - Kristina blogja
11/04 - Dreamworld blog
11/05 - Kelly és Lupi olvas
11/06 - Nem harap a...
11/07 - Angelika blogja

3 Hozzászólás:

  1. Szia^^ Jelentkeztem is, mindent kitöltöttem ^^ Jó lenne nyerni :P A Szakítópróbát imádtam, még kihívást is készítettem hozzá ^^

    VálaszTörlés
  2. Szia! Kitoltottem remelem nyerek ;-)

    VálaszTörlés