Gavin Extence: Az Univerzum és Alex Woods - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2013 Maxim Kiadó realista Young Adult
Gavin Extence: Az Univerzum és Alex Woods

Gavin Extence: Az Univerzum és Alex Woods

2013 Maxim Kiadó realista Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Egy fantasztikusan jó könyv indul mini turnéra november 23 - 27-ig 3 állomással. Alex Woods története sok szempontból különleges, tarts velünk és nyerd meg a Maxim Kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.
Maxim Kiadó 2013.
oldal: 396 oldal
Fordította: Béresi Csilla
Goodreads: 4,09
Besorolás: coming-of-age, YA

Alex Woods jól tudja, hogy nem éppen átlagosan kezdődött az élete. Azt is sejti, hogy egy érzékfeletti képességekkel megáldott leányanya, az édesanyja, nem teszi rokonszenvessé az iskola rémei előtt. Tudja továbbá, hogy az életben a legképtelenebb dolgok megtörténhetnek – a fejét elcsúfító forradás tanúskodik erről.

Azt azonban ő sem látta előre, hogy a mogorva, megözvegyült remetével, Mr. Petersonnal való ismeretsége barátság lesz. Az idős férfi arra tanítja, hogy az életben egyetlen nagy dobásunk van, és hogy ezért jól, a lehető legjobban kell dönteni. Így hát, amikor a tizenhét éves Alexet Doverben megállítják a vámtisztviselők 113 gramm marihuánával a kocsija kesztyűtartójában, meg egy urnával az utasülésen, miközben az egész ország felbolydult miatta, halálosan biztos abban, hogy jól döntött.


BELEOLVASÓ:





További állomások:

nov. 23 - Deszy könyvajánlója
nov. 25 - Kelly Lupi olvas
nov. 27 - Nem a harap a...

0 Reviews:

Post Your Review