White Cat - A fehér macska blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Young Adult
White Cat - A fehér macska blogturné

White Cat - A fehér macska blogturné

Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A fehér macska a mi küszöbünkön is megjelent, így a Blogturné Klub november 10-én újabb kalandra indul. Öt állomáson keresztül megismerhetitek Holly Black Fehér macska című regényét, ami az Átokvetőksorozat első kötete. Érdekességeket olvashattok az írónőről, egy kvízből megtudhatjátok, ti milyen átvetők lennétek, Holly Black pedig még a kérdéseinkre is válaszolt, így vele is olvashattok egy interjút!

Természetesen a játék sem marad el. Ha velünk együtt követitek a fehér cicust, a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából három példányt is nyerhettek a könyvből!

Sorozat: Átokvetők 1.
Műfaj: Ifjúsági fantasy
Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2013. november 15.
Fordító: Kovács Krisztina
ISBN: 9789632454344

Cassel átoktevők családjából származik, akiknek hatalmukban áll, hogy kezük legkisebb érintésével megváltoztassák valaki érzéseit, az emlékeit, a szerencséjét. Mivel az átoktevés törvényellenes, ők mindannyian gengszterek vagy szélhámosok. Kivéve Casselt. Az ő érintése nem varázslatos, úgyhogy ő kívülálló, az egyenes srác egy görbe úton járó családban. Mindössze egyetlen apróságot kell elnézni neki, hogy három évvel ezelőtt meggyilkolta a legjobb barátját, Lilát.Az azóta eltelt idő alatt Cassel, beleolvadva a tömegbe, gondosan felépítette a normalitás látszatát. 
Ám a látszat bomlásnak indul, amikor Cassel egy szörnyű álomtól űzve, amiben egy fehér macska akar neki valamit mondani, egyik éjszaka elkezd alvajárni. Más, felkavaró dolgot is észrevesz, két bátyjának furcsa viselkedését is beleértve. Titkolnak előle valamit, amiből egy rejtélyes történet bontakozik ki. Ahogy Cassel elkezdi gyanítani, hogy részese egy óriási csalásnak, azt is szeretné megtudni, valójában mi történt Lilával. Az is lehet, hogy még mindig életben van? Hogy ezt kinyomozza, Casselnek túl kell járnia az összes körülötte lévő szélhámos eszén.


NYEREMÉNYJÁTÉK

Természetesen a játék sem marad el. Ha velünk együtt követitek a fehér cicust, a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából három példányt is nyerhettek a könyvből!
Ráadásul a fehér cicus nem kér tőletek sokat:

Három egyszerű kérdést találtok a Rafflecopter dobozban, amelyek mind a könyvvel kapcsolatosak, s a válaszokat megtaláljátok a blogturné bejegyzéseiben. Már egy helyes válasszal is indulhattok a könyvért, de minden helyes válasszal tovább nő az esélyetek, hogy megnyerjétek a három nyereménykönyv egyikét!

A könyv blogturnéjának állomásai:

11/10 Angelika blogja - Milyen átokvető vagy?
11/11 Dreamworld - Kedvcsináló idézetek + Átokvető ékszerek
11/12 Kelly & Lupi olvas - Borítómustra
11/13 Nem harap a... - Előzetes és videóinterjú
11/14 Deszy könyvajánlója - Holly Black és Cassandra Clare + Interjú Holly-val

0 Reviews:

Post Your Review