Szerelem első kattintásra Blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2013 chick-lit ifjúsági Maxim Kiadó realista Young Adult
Szerelem első kattintásra Blogturné

Szerelem első kattintásra Blogturné

2013 chick-lit ifjúsági Maxim Kiadó realista Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Még csak most kezdődött, de máris elegetek van ebből az esős, nyirkos időből? Kezd a hangulatotok is borongóssá válni, a kinti világgal együtt a kedvetek is elsötétülni?
Ne hagyjátok!

Gyertek velünk egy vidám, jókedvű kalandozásra Vivienne Summers-szel, aki tudja, mi a gyógyír a szívügyekre, hogy mitől lesz jobb a kedved és igazán derűs a kikapcsolódásod! A Szerelem első kattintásra című chick-lit történet blogturnéja során vidám perceket tölthetsz velünk, megismerheted a Maxim Kiadó legújabb könyvének történetét, olvashatsz érdekességeket a könyvről, és hogy a kedved garantáltan megjavuljon, természetesen játszhatsz is a könyv egy-egy példányáért!

Kattintgassatok hát velünk!

Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Oldalak száma: 368 oldal
Borító: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789632613314

Miután Rob, Viv volt vőlegénye háromszor is lefújta az esküvőt, a lány tudja, hogy csak segítséggel állhat talpra. S miközben összetört szívek történeteit kutatja az interneten, kipattan az agyából az isteni szikra – saját weboldalt létesít! Ahol az összetört szívűek mindent egy helyen találhatnak meg.

Csakhogy az útmutatás, amelyhez a weboldal révén jut, mintha nemigen segítené Rob visszaszerzésében. Éppen ellenkezőleg, úgy tűnik, hogy legjobb barátja és tettestársa, Max irányába vezeti.

De hát hol marad Max, amikor Vivnek leginkább szüksége lenne rá? És Rob belátja valaha a tévedését? Egyébként pedig létezik olyan hatékony böngésző, amely képes megakadályozni, hogy összetörjük saját szívünket… vagy másokét?

A Blogturné állomásai

nov. 18. - Nem harap a... - vélemény
nov. 19. - Roni Olvas - vélemény + fancast
nov. 20. - Kelly & Lupi Olvas - vélemény + borítómustra
nov. 21. - Deszy Könyvesblog - vélemény + az írónő bemutatása

0 Reviews:

Post Your Review