Az Örző Blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2013 Fantasy ifjúsági romantikus Young Adult
Az Örző Blogturné

Az Örző Blogturné

2013 Fantasy ifjúsági romantikus Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



A Maxim Kiadó jóvoltából november 30-án megjelenik Jamie McGuire: Az Örző című könyve, a Sötétség és Fény angyalai trilógia első része.

2013. november 21-től egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok.

Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogy az lenni szokott, nyerhettek is!
 


Maxim, 2013
484 oldal · ISBN: 9789632612669 · Fordította: Szűr-Szabó Katalin · Megjelenés időpontja: 2013. november 30.
30% kedvezménnyel megrendelheted ITT

A Rhode Island-i Providence városának békebeli árnyékában Nina Grey váratlanul Menny és Pokol összecsapásának középpontjába csöppen. Miközben keservesen igyekszik megbirkózni édesapja nemrégiben bekövetkezett halála miatti gyászával, véletlenül – vagy legalábbis ő ezt hiszi – megismerkedik Jared Ryellel.

Bár a fiatalember lehengerlően jóképű megjelenése és titokzatos képességei kellemesen elterelik a figyelmét, hamarosan világossá válik, hogy Jared többet tud Nináról, mint a Brown Egyetemen a barátai. Amikor már több a kérdés, mint a válasz, Jared mindent kockára tesz, hogy megtartsa a lányt, akinek megmentésére született, éspedig úgy, hogy elárulja a titkot, amelynek megőrzésére felesküdött.

Amikor Nina apjának korábbi társai követni kezdik Ninát a sötétben, a lány ráébred, hogy az apja nem az az ember volt, akinek hitte, hanem egy tolvaj, aki démonoktól lopott. Szeretné kideríteni, mi az igazság apja halála körül, s eközben olyasmire bukkan, amire álmában sem gondolt, és amire a Pokolnak égető szüksége van, a kulcs azonban egyedül Nina birtokában van…



A turné állomásai:

11. 21 Insane Life
11. 22 Dreamworld
11. 24 Kelly & Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review