A hősök küldetése Blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2013 Fantasy ifjúsági Maxim Kiadó Történelmi
A hősök küldetése Blogturné

A hősök küldetése Blogturné

2013 Fantasy ifjúsági Maxim Kiadó Történelmi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Maxim Kiadó jóvoltából november 30-án megjelenik Morgan Rice: A hősök küldetése című könyve a Gyermekregények sorozatban. A Blogturné Klub november 25. és 30. között bemutatja nektek a 14 éves Thorgrin kalandos útját a felnőttválás felé, egy varázslatos világban. Hat állomás, hat blogger véleményével, extrákkal és nyereményjátékkal. Kövesd az állomásokat napról-napra, hogy megismerd a Gyűrű Királyságát és tiéd lehessen a hamarosan megjelenő könyv egyike!

Maxim, 2013. 11. 30.
oldal: 300 oldal

ISBN: 9789632613550
Fordította: Bihari György

Varázslatos történet egy 14 éves, nem mindennapi fiú felnőtté válásáról, aki egy kis faluban él, valahol a Gyűrű Királyságának végvidékén. Thorgrin érzi, hogy más, mint a többiek, rejtélyes és érthetetlen erők lakoznak benne, különleges adottsága van és különös sorsra rendeltetett. Arról ábrándozik, hogy híres harcos lesz, a király lovagja, és megvédi hazáját a Szakadék túloldaláról támadó hordáktól.

Amikor eléri a megfelelő kort, bár az apja megtiltja, hogy beálljon a király légiójába, ő nem engedelmeskedik: világgá megy, hogy utat törjön magának a király udvarába és elérje, hogy komolyan vegyék. Noha semmi esélye sincs, beleszeret a király lányába, de mire tiltott kapcsolatuk kibontakozna, fölfedezi, hogy hatalmas ellenségei vannak.

A varázsló gyűrűje című sorozat nyitókötete eposzi mese barátokról és szerelmekről, vetélytársakról és udvarlókról, lovagokról és sárkányokról, cselszövésekről, politikai intrikákról, a felnőtté válásról, a szívfájdalomról, az álnokságról, a becsvágyról és az árulásról. Mese a becsületről, bátorságról, sorsról és végzetről, varázslatról.
Turné állomások
11/25 Könyvszeretet ~ kritika+a könyv és az állatok
11/26 Dreamworld ~ kritika + idézetek
11/27 Kelly Lupi olvas ~ kritika
11/28 Deszy Könyvajánlója ~  kritika + kardok és a végzet kardja

0 Reviews:

Post Your Review