Majd újra lesz nyár - Blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2013 európa könyvkiadó
Majd újra lesz nyár - Blogturné

Majd újra lesz nyár - Blogturné

2013 európa könyvkiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Meg Rosoff Majd újra lesz nyár(How I Live Now)
Fordította: Tóth Tamás Boldizsár
Oldal: 224
Formátum: 124x183
Kötés: kartonált
Ára: 2790 Ft
ISBN 978 963 07 9662 0

„Elizabeth a nevem, de senki sem szólít így. Mikor megszülettem, és az apám rám nézett, biztos arra gondolt, hogy olyan méltóságteljes, szomorú képem van, mint egy középkori királynőnek vagy egy halottnak. Később kiderült, hogy átlagos vagyok, nincs bennem semmi különös. Még az életem is tök átlagos volt eddig. Ez egy Daisy élete, nem egy Elizabethé.”

„Azon a nyáron, amikor elmentem Angliába az unokatestvéreimhez, minden megváltozott. Valamennyire a háború miatt is, hisz az állítólag nagyon sok mindent felborított, de mivel nem sokra emlékszem a háború előtti életből, az nem is igazán fontos most ebben a könyvben.”

„Leginkább Edmond miatt változott meg minden körülöttem. Elmondom, mi történt. Itt és most – az én könyvemben.”

Daisyt, míg apja rémes, új felesége gyereket vár, lepasszolják nyaralni a vidéki rokonokhoz. Egyik ámulatból a másikba esik: sosem hitte volna, hogy vannak tizennégy éves srácok, akik cigiznek, autót vezetnek, és egyáltalán: olyan szabadok, mint bármelyik felnőtt. Daisyt elvarázsolja a szabad élet, na meg az unokatestvére, Edmond. Főleg az után, hogy felügyelet nélkül maradnak, mert kitört a háború. A háború, amelynek méreteit és súlyát képtelenek felfogni egészen addig, amíg be nem kopogtat hozzájuk egy rokonszenvesnek távolról sem nevezhető alak személyében…


11/11 Dreamworld - Filmzene

NYEREMÉNYJÁTÉK




a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review