Szerethetetlen Blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2013 Maxim Kiadó New Adult realista
Szerethetetlen Blogturné

Szerethetetlen Blogturné

2013 Maxim Kiadó New Adult realista
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



A Maxim Kiadó jóvoltából december 3-án megjelent Sherry Gammon nagy sikerű könyve, a Szerethetetlen, amelyből film is készül. Maggie és Seth kalandokkal teli szerelmi történetét a Blogturné Klub 10 bloggere turné keretében mutatja be Nektek. November 27-től minden nap egy-egy ajánlóval, sok extrával és szokás szerint nyereményjátékkal várunk Benneteket!


A tizenhét éves Maggie Brown kiugró arccsontjával és karikás szemével a kábítószeres modellek mintapéldánya lehetne. Maggie problémáját azonban nem a drogok, hanem az anyja jelenti.

A lány ráadásul egyre jobban belegabalyodik Seth Prescottba, az új srácba a suliban, és attól fél, hogy a fiú is cserben fogja hagyni, mint mindenki más. Seth Prescott a rendőrség beépített embereként került a Port Fare High iskolába, de munkája dacára beleszeret Maggie-be.

Miközben Seth azon fáradozik, hogy a New York állambeli Port Fare-t megszálló szadista drogdílereket kifüstölje a kisvárosból, a hajsza halálosra fordul, és Maggie élete is veszélybe kerül. Seth és Maggie önmagukat is megismerik humorral tarkított, összetört szívekkel övezett, romantikus útjukon, és eközben a világuk mindörökre megváltozik.

Sherry Gammon első regénye, a Szerethetetlen egy trilógia első kötete. A sorozat az emberi szellem erejét és kitartását hirdeti - és azt, hogy soha nem szabad feladni, különösen, ha szerelemről van szó.



A turné állomásai: 

11/27 Szilvamag - a sorozatról
11/28 Nem harap a... - a megfilmesítésről
11/29 Angelika blogja - playlist
11/30 MFKata gondolatai - trailer
12/01 Kristina blogja - dreamcast
12/02 Deszy Könyvajánlója - interjú
12/03 Kelly Lupi olvas - Deleted Scene
12/04 Dreamworld - idézetek
12/05 Roni olvas - karakterek
12/06 Könyvszeretet - A szenvedélybetegségekről

0 Reviews:

Post Your Review