Touch - Érintés Blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2013 ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó romantikus sci-fi Urban Fantasy Young Adult
Touch - Érintés Blogturné

Touch - Érintés Blogturné

2013 ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó romantikus sci-fi Urban Fantasy Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Gondolkoztál már azon, hogy milyen jelentősége lehet egy érintésnek? Hagyd, hogy Kale és Deznee rávezessen ennek fontosságára Jus Accardo: Touch - Érintés című könyvében!

A Blogturné kis csapata örömmel mutatja be Nektek ezt a nagyon várt könyvet. Kale, Dez és a többi különleges képességű fiatal már régóta várja, hogy megismerkedhessenek a magyar olvasókkal is, így most 10 napon keresztül, november 21 és 30 között elkalauzolunk Titeket egy olyan világba, ahol már semmi sem lehetetlen, mégis az emberi érzelmek mindennél többet érnek. Sok extra és a megszokottól eltérően egy másfajta, különleges játék is vár rátok, a nyeremények pedig lélegzetelállítóak egy leendő rajongó számára!

Nyomozásra fel, Kale kísérjen utadon!:) (@Greylupus figyelő tekintete mellett:))

Könyvmolyképző, 2013
ISBN: 9789633730881
Fordította: Lánc Brigitta

Mikor egy idegen fiú száguld le a patak melletti töltésen, és épp a lába előtt ér földet, a tizenhét éves adrenalinfüggő Deznee Cross úgy dönt, kihasználja a lehetőséget, hogy felbosszantsa apját, ezért hazaviszi a titokzatos, jóképű, jégkék szemű srácot. De valami nem stimmel Kale-lel. Dez cipőjét hordja a zuhany alatt, lenyűgözik az olyan tárgyak, mint egy DVD, vagy egy váza, és mintha attól tartana, hogy a lány egy érintésétől elporladna. De egyszer csak megjelenik Dez apja, fegyverrel a kezében, és jóval többet tud Kale-ről, mint kellene. Dez rájön, hogy sokkal több van a fiúban – és az apja „ügyvédi irodája" is más – mint az elsőre látszott. Kale a Denazen részvénytársaság rabja volt – egy szervezeté, amely összegyűjtötte a „különleges" gyerekeket, akiket csak a Hatosnak neveznek, hogy fegyverként használja őket, egy egész életen át. Á, igen, és az érintése? Az halálos. Dez és Kale mindenre elszántan csatlakozik a Hatoshoz, hogy legyőzzék a Denazent, mielőtt azok kapják el őket és Dez apja rájön a legnagyobb titokra. A titokra, melyet Dez egész életében meg akart óvni. A titokra, melyért Kale ölne, hogy megóvja.



Turné állomások

1. állomás (11/21) Könyvszeretet
2. állomás (11/22) Deszy Könyvajánlója
3. állomás (11/23) Dreamworld
4. állomás (11/24) Kristina blogja
5. állomás (11/25) Angelika blogja
6. állomás (11/26) Nem harap a...
7. állomás (11/27) Roni olvas
8. állomás (11/28) Függővég
9. állomás (11/29) MFKata gondolatai
10. állomás (11/30) Kelly Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review