Angyali gonosz blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2013 Fantasy ifjúsági Maxim Kiadó Young Adult
Angyali gonosz blogturné

Angyali gonosz blogturné

2013 Fantasy ifjúsági Maxim Kiadó Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Maxim Kiadó jóvoltából december 11-én megjelenik Wendy Higgins: Angyali gonosz című könyve, a Sweet sorozat nyitókötete. Ennek örömére a Blogturné Klub tizenegy bloggere egy blogturné keretein belül bemutatja Anna Whitt démoni kalandját! 

2013. november 16-tól minden nap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. 

Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogy az lenni szokott, nyerhettek is!


Wendy Higgins. Angyali gonosz

Sorozat: Sweet sorozat 1. rész
Kiadó: Maxim Kiadó
Oldalszám: 448 oldal
Műfaj: YA Fantasy
Fordító: Béresi Csilla
Magyar megjelenés: 2013.11.29

A tiltott gyümölcs a legédesebb. Mi lenne, ha élnének olyan kamaszok, akik születésüktől fogva elátkozottak? A bukott angyalok leányai és fiai ezzel a sorssal szembesülnek. A jólelkű Anna Whitt hatodik érzékkel született, színek kavalkádjaként látja mások érzéseit. Jól ismeri lényének ellentmondásait, hiszen megmagyarázhatatlanul vonzza a veszély. Akaratereje nehéz próba elé kerül, amikor tizenhatodik életévét betöltve megismeri a szexi Kaidan Rowe-t. A fiú bevezeti félelmetes közös örökségük titkaiba.
Az efféle démonikus srácok azok, akiktől téged is távol tartanak a szüleid. Bárcsak Annát is idejében figyelmeztetné valaki! Vajon mit választ, amikor szembe kell néznie végzetével: a szentek glóriáját vagy ördögszarvakat?
A regény a Sweet sorozat nyitókötete. 







A turné állomásai:

0 Reviews:

Post Your Review