A csábítás kilenc szabálya blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Könyvmolyképző Kiadó romantikus Történelmi
A csábítás kilenc szabálya blogturné

A csábítás kilenc szabálya blogturné

Könyvmolyképző Kiadó romantikus Történelmi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Blogturné Klub november 15-vel kezdődően egy hétre a múltba invitál titeket. Hét különböző állomáson ismerhetitek meg a Könyvmolyképző Kiadó legújabb arany pöttyös kötetét, Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya című regényét, ráadásképp pedig minden nap olvashattok valami érdekességet a szerzőről, valamint a regency korról.

Sorozat: Love By Numbers 1.
Műfaj: Történelmi romantikus
Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2013. december 15.
Fordító: ?
ISBN: 9789633735718


Egy igazi lady nem szivarozik, a lovat nem férfimódra üli meg, nem foglalkozik vívással és nem is párbajozik. Ezenkívül nem lő pisztollyal és nem kártyázik férfiklubban.
Lady Calpurnia Hartwell mindig betartotta ezeket a szabályokat, de végül is mi értelme volt ennek? Még mindig nincs férjnél és enyhén szólva elégedetlen a helyzetével. De most megfogadta, hogy megszeg minden szabályt és végre élvezni fogja az életet! De ahhoz például, hogy végigtáncoljon egy bált vagy szenvedélyesen csókolózzon, kell egy megfelelő partner is. Egy olyan férfi, aki mindent tud a szabályszegésről. Például az elbűvölően vonzó Gabriel St. John, Ralston márki, akinek épp olyan rossz a híre, mint amilyen bűnös a mosolya.Ha Lady Calpurnia nem vigyáz, akkor éppen a legfontosabb szabályt fogja megszegni: akik az élvezeteket keresik, azoknak soha nem szabad reménytelen szerelemre lobbanniuk
 
A blogbejegyzések kiemelt betűi minden esetben egy-egy történelmi románc főhősének nevét adják ki. A játékos kedvűeknek nincs más dolga, mint azt kitalálni, mi a regény címe, amelyben a nevezett úriemberé volt a főszerep, s beírni a rafflecopter doboz megfelelő részébe. 

A turné állomásai: 

11/15. Angelika blogja - Pár szó a szerzőről és a sorozatról 
11/16. Kristina blogja - Mi is az a regency? 
11/17. Szilvamag olvas - A különböző kiadások borítói 
11/18. Deszy könyvajánlója - A regency divatról 
11/19. Nem harap a... - Kis regency illemtan 
11/20. Insane Life - Interjú a szerzővel 
11/21. Dreamworld - Kedvcsináló idézetek

0 Reviews:

Post Your Review