Kalitkába zárt álmok blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2013 Maxim Kiadó realista Történelmi Young Adult
Kalitkába zárt álmok blogturné

Kalitkába zárt álmok blogturné

2013 Maxim Kiadó realista Történelmi Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Ruta Sepetys nevét már sokan megjegyezték az Árnyalatnyi remény című világsikerű könyve kapcsán. Íme az újabb remekmű, a napokban megjelenő Kalitkába zárt álmok. Tartsatok velünk, a blogturné állomásain sok érdekességet tudhattok meg a történettel kapcsolatban, és meg is nyerhetitek a Maxim Kiadó által felajánlott 3 példány egyikét.

Maxim Kiadó 2013. november 29
Fordította: Szűr-Szabó Katalin
oldal: 352 oldal
Goodreads: 4,07
Besorolás: YA, történelmi, coming-of-age

1950-et írunk, és miközben New Orleans francia negyedében titkok fortyognak, a tizenhét éves Josie Moraine csendben szövögeti álmait. A helyiek között csak a bordélyban dolgozó prostituált anyjáról ismert Josie többet szeretne kicsikarni az életből, mint amit New Orleans kínálhat. Tervet kovácsol hát, hogy maga mögött hagyhassa a várost, de a negyedben történt rejtélyes haláleset olyan nyomozásba sodorja, ami próbára teszi az anyja, a lelkiismerete és a Conti Street rideg madámja, Willie Woodley iránti hűségét.

Ruta Sepetys magával ragadó jellemeket teremt, akárcsak a világon mindenütt nagy sikert aratott Árnyalatnyi remény című első regényében. A gazdag cselekményben titkok és hazugságok hálója szövődik, és a kísértő emlékeztető, hogy döntéseink sorsunkat alakítják.



További állomások:

0 Reviews:

Post Your Review