Susan Dennard: Truthwitch - Igazságboszorka (Boszorkafölde #1) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó mágia YA
Susan Dennard: Truthwitch - Igazságboszorka (Boszorkafölde #1)

Susan Dennard: Truthwitch - Igazságboszorka (Boszorkafölde #1)

2021 Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó mágia YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Soponyai Alexandra Bianka

Műfaj:  YA, fantasy, ifjúsági, 

Terjedelem: 496 oldal

Együtt ​megválthatjuk a világot?

Boszorkaföldén majdnem olyan sokféle varázserő létezik, mint ahányféle módon bajba lehet keveredni – és a mindenre elszánt Safiya és Iseult ezt mindenkinél jobban tudja.

Safiya igazságboszorka, vagyis képes az igazságot megkülönböztetni a hazugságtól. Nagy hatalommal járó varázserő az övé, olyannyira, hogy egyesek még a gyilkosságtól sem rettennének vissza, ha így a saját oldalukon tudhatnák. Ez különösen igaz a nemességre, arra a társadalmi rétegre, ahová Safi is tartozik. A lánynak ezért titokban kell tartania a képességeit, nehogy bábuvá váljon a birodalmak közti játszmában.

Iseult fonálboszorka, aki látja az életeket átszövő fonalakat – a saját szívéből kiinduló fonalak azonban láthatatlanok számára. Az ő és Safi közt szövődött különös barátságnak köszönhetően a kitaszított lány egy vakmerő kalandokkal teli életbe csöppen, amelyben hűvös nyugalma tökéletes ellenpontja Safiya forrófejű, lobbanékony természetének.

A két lány nem vágyik másra, mint szabadon élni az életet, ám Boszorkafölde fölött a háború fellegei gyülekeznek. Safinak és Iseultnak egy bosszúszomjas vérboszorkával a nyomukban császárokkal, hercegekkel és zsoldosokkal kell megküzdenie, akik bármit megtennének azért, hogy megkaparintsanak egy igazságboszorkát. Vajon az eszes Merik herceg mennyire tud a segítségükre lenni?
Hagyd, hogy elvarázsoljon!
 


A Könyvmolyképző elhozta nektek Susan Dennard New York bestseller listás sorozatának, a Boszorkaföldének az első részét, az Igazságboszorkát. Tartsatok a Blogturné 7 bloggerével, olvassátok el az értékeléseket, a sorozathoz tartozó extrákat és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott 3 könyv egyikét!

Nyereményjáték

A sorozat első részében a főszereplőink sok időt töltenek tengeren. Így a játékunk is a tengerekhez kapcsolódik. Minden blogon találtok egy leírás egy tengerről. Megfejtésül a tengerek nevét írjátok be a Rafflecopter megfelelő sorába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review