Bojti Anna: A kék ajtó titka - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 A kék ajtó titka Bojti Anna meseregény Pagony Kiadó
Bojti Anna: A kék ajtó titka

Bojti Anna: A kék ajtó titka

2021 A kék ajtó titka Bojti Anna meseregény Pagony Kiadó
Rövid leírás:
A kék ajtó titka egy olyan interaktív könyv, amelyben az olvasó dönthet arról, hogy hogyan folytatódjon a történet.

Blogturné Részletek


Kiadó:
Pagony

Műfaj:  meseregény

Terjedelem: 296 oldal

Végre elmehetsz anyukáddal az állatkertbe! Olyan rég vártál erre, és most puff neki, összefuttok Jolán nénivel, aki lecsüccsen anyukáddal csevegni, te meg kóborolhatsz egyedül az állatok között. Szerencsére hamarosan elképesztő kalandokba keveredsz: varázsgyűrűd segítségével mindenféle állattá át tudsz változni, és csatlakozik hozzád Ottó bácsi, az állatgondozó is. De vajon a sok kalamajka hogy fog elvezetni a titokzatos kék ajtóhoz? Ebben a könyvben TE segítesz a főhősnek megoldani a feladatokat és megfejteni a rejtvényeket, hogy célhoz érjetek! Közben megismerheted az állatok szokásait, a budapesti állatkertet, és észrevétlen kiolvasol egy izgalmas regényt! Szükséged lesz dobókockára, ceruzára, ollóra, ragasztóra.


Ennél izgalmasabb még sosem volt az állatkert! Bojti Anna új kötetében most te lehetsz a történet főhőse, rejtélyeket oldhatsz meg, és felfedezheted az állatkert eddig sosem látott titkait is! Vegyél részt te is a kalandban a Blogturné klub bloggereivel, és játssz velünk, hogy megnyerhesd a kiadó által felajánlott kötetet!

Nyereményjáték

A kék ajtó titka egy olyan interaktív könyv, amelyben az olvasó dönthet arról, hogy hogyan folytatódjon a történet. Mostani nyereményjátékunkban ehhez hasonló könyveket gyűjtöttünk össze, a feladatotok pedig az lesz, hogy a borító egy részlete alapján felismerjétek a megadott könyveket, majd y helyes választ írjátok be a Rafflecopter dobozba! 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review